hulya_1919 Kızlar 5+4 günlük hamileyim başım çok dönüyor progestoron günde 3 Adet fitil alıyorum başka ilaclarımda var onlarmı yapıyo acaba kafamı kaldıramıyorum sürekli uyuyorum
aslihancvk Bende 6+0 oldum progestan 200 mg günde iki kez kullanıyorum öğleden sonra baş dönmesi başlıyor artık fitil olarak kullanicam
MucizeBekleyenAnne aslihancvk Aynıyız bende öyle sabah akşam ağızdan içiyorum öğlenden sonra baş dönmesi başlıyor sonra geçiyor
hulya_1919 aslihancvk ben fitil olarak kullanıyorum ama hep başım dönüyo son 3 gündür böyle başka kullandığım ilaclarda var onlarda yapıyo olabilir
aslihancvk hulya_1919 fitil olarak kullanınca da baş dönmesi yapıyor acaba şiddetli oluyo bazen başım kalkmıyor yastiktan ama bebeğim sağlıkla büyüsün de sabırla yeneriz bunları da inşallah 🤲
Berke Canm progestan yapiyor buyuk ihtimal korkma. Fitil arak kullanildiginda daha az oluyor bu tur seyler. Agizdan aldigimda kafa bir milyon oluyo valla ayakta duramiyrm 😂😂 ama fitil olrk kullaninca etkisini hisstmiyorm
Berke hulya_1919 bi saat daha uzan canm calisiyorsan daha zorlanrsin ise gitmeden iki saat once flan kullan istersen. Doktoruna da danis bi belki dger ilaclardandir ihmal etme kuzum
hulya_1919 Berke işe gidiyorum saati kurup koyuyorum sonra tekrar yatıyorum iş yerindede koyuyorum mecbur oturuyorum o şekil yatamayacağıma göre günde 3 tane verdi dr
hulya_1919 aslihancvk insallah kalp atışını bir duysam daha çok rahatlayacağım ilk zamanlar hiç geçmiyor sanırım ☹️