mukerrem_k Merhaba arkadaşlar. Bugün ara ara kasıklarımda yani rahmimde daha doğrusu hafif ağırlar oldu. Yaşayan oldu mu normal mi acaba bu durum?
Tugbaali mukerrem_k merhaba, evet normal enfeksiyonda olabilir gittiğiniz zaman idrar tahlili verebilirsiniz ama korkulcak bşey olduğunu sanmıyorum 23. Haftamdayım gün içerisinde ara ara oluyor bende hala
GizemAykut mukerrem_k Dinlendikce geçen agrilarsa normal ama geçmiyorsa doktoruna başvur derim bende 20 haftalık hamileyim ara ara benimde ağrılarım oluyor ama yoruldugum zaman genelde dinlenince geçiyor inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alirsin 🙏😊
mukerrem_k Tugbaali anladım çok teşekkür ederim 🙏🏼 enfeksiyon da var fitil kullandım inşallah etkisi olur
mukerrem_k GizemAykut yani evet uzanınca iyi oluyorum çok şükür. Yorumunuz için de çok teşekkür ederim 🙏🏼
Ebrueray mukerrem_k bende 20 haftalık 4 günlük sabahtandır benimde agrı var geçmiyor neydendir acaba 🙁
dmrl2410 Ebrueray haftamız günümüz aynı ve sabahtan beri bende de var 😔 Hafif gelip geçiyor bi kaç gün hava hafif serinledi ben çorapsız falan gezdim üşüdüğüm halde giymedim bişey ona yormak istiyorum inşallah bir problem yoktur 🥺
Ebrueray dmrl2410 inş ya yarin kontrolüm var gidecem baktıracam gecmedi hala benim ılık suyla göbegimden döktüm biraz geçiyor sonra yine başlıyor