FeminaBet Güzel kadınlar merhaba okudum çoğunuzu. Bir de şöyle bir problem yaşayan var mı? Ööö şeklinde bulantım yok ve hiç kusmadım Takribi 6-6.5 haftalık. Ama yemek yedikten sonra midem dönüyor yani karışıyor sanki dönme dolaptayım gibi Kusma derecesinde değil ama inanılmaz huzursuz ediyor. Mesela çok açım ama gözümün önüne en sevdiğim şeyi de getirsem midem karışıyor gibi bir his Umarım anlatabildim 😒
duygush FeminaBet tiksinme bu işte , bende hala var o kardeşim hiç zorlama sakın bana herkes yemen lazım yemen lazım dedi neyi yediysem çıkardım sonra da çıkardıklarımdan tiksindim 😞 yemek kalmadı yiyecek 😞 tiksine tiksine
duygush 13+5 hala bulantı var, yemek yemeyince bulanıyor biraz yiyince bulanıyor vallahi çok zor, reflü de var ilaç tamam kullanırken iyi de sonra da mide yanması delinme gibi oluyor 😩😭
Kubraaydogdu 23.haftam bitti . Ama Allaha sükür bu zamana kadar hic bulantım olmadi . Agri veya herhangi bir sorunda yaşamadim . Hayatim boyunca kucuklugumden beri kusmaktan hep korkardim ve kusamazdim . O yüzden Allah yardim etti bana hamdolsun :) bu haftadan sonrada bulanti olmaz diyolar insaAllah :) bulantisi olan anne adaylarinin Allah yardimcisi olsun . En yakin zamanda düzelir insaAllah herşey :) sonra hamileliginizin tadini cikarirsiniz :))
duygush Kubraaydogdu ben devsiz gibiydim istifra etmekten korkardım, hamilelikte bulantıdan dolayı bir an önce istifra etsem de rahatlasam diye dört göz istifra etmeyi bekliyordum her gün. 😕
KubraaaD HappyMom bulantısı olan hamile anneler avokado 🥑 tüketin. Ben ilk öğrendiğim andan itibaren tüketiyorum. Çok şükür bulantı yada kusma yok 🙏🏼
Aynurr16 HappyMom 13. Haftadayım 7.haftadan beri şiddetli ne denediysem fayda etmedi tek çarem prilam dr ilacı 🌸 onsuz hamilelik düşünemiyorum 🤦🏻♀️
Zekiye4295 Burcuu_zeyno sabahları yeşil su çıktığında bir nebze rahat ediliyor ama onu çıkarmak da zulüm tabi bence prilam gibi hafif hapları kullanmakta fayda var çünkü kusmak daha sağlıksız
SiNge balperisi_71 ya bu İlac zencefilli doğal bir İlac değil, diğer ilaçlardan tek farkı hamileler icin güvenilir olduğu söyleniyor
Mervenurcivelek 7+5 teyim. Müthiş bir mide bulantısı Ve yanması mevcut. Dr um tiroid yüzünden olduğunu soyledi ve tedaviy4 başladık. Ama ilaç daha çok bulandiriyor midemi. Bahsedilen bulanti ilaçlardan verir diye ümit ettim ama basa çıkmak zorunda kaldım. Rabbim herkesin yardımcısı olsun şifa versin herkese insaallah.
Ozgecetin 5+6 yım bugün. Bulantım hiç yok. 2. Bebeğim ilkinde bulantım olmustu. Bunda henüz yaşamadım. Normal mi?
Zekiye4295 Bus123 seninle tam olarak aynı gündeyiz hamile kaldığımız günün azizliği miydi neydi acaba bana da hala kokuyor ama ilk şiddeti biraz geçti, eşimden de çok bunalıyorum ben hamile kaldığım dönem yanımda yöremde ne varsa tiksindim anlayacağın🤦🏻♀️
zeynelstlmss bsr38 bende 8 haftalığım canım baş dönmesi var bendede bulantım nerdeyse çok az ama hep korku🤯canım 8 hafta 3 günlüğüz hep bi korku içimde Biraz dertleşmek istiyorum 5 gün önce falan sabah idrara sıkışık bi şekilde (normal olarak sabah yani) afedersiniz idrarımı yaparken kasığımda bi batma bi gevşeme oldu çok korktum doktorumu aradım idrar kesendir o çok sıkışmışsan ondanda olur dedi.2 gündür hafif bulantı ve sırt bel ağrısı oldu çok korkuyorum coraspirin kullanıyorum doktorum tekrar düşmemesi için vermişti yarın inşalllah sağ sağlim görürüm bi doktora gözükmeyi düşünüyorum varmı bi fikriniz😢
bsr38 zeynelstlmss ilk önce allah şifanı versin canım korkma allahın izniyle bi şey olmaz bazen bende oluyor hatta oksurunce oluyor genelde bende de öyle batmalar yat dinlen kesinlikle bi iş yapma en azından 3 4 aylık olana kadar
Seymayldrm Haftada başladı bulantı o kadar kötüydü ki her yediğimi çıkarıyordum 🤦🏻♀️ 9. Ve 10. Haftalarda dahada şiddetlendi doktorum ilaç yazdı ama oda beni çok mayıştırdı uyku yaptı halsizliğime halsizlik ekledi bir kereden sonra dahada içmedim. Şimdi 13+3 deyim hala bulantı ve kusma oluyor ama ara ara umarım geçer hepimizinde bu kusma çok kötü bişey 🤷🏻♀️
zeynelstlmss Seymayldrm bende 8 haftalığım canım baş dönmesi var bendede bulantım nerdeyse çok az ama hep korku🤯canım 8 hafta 3 günlüğüz hep bi korku içimde Biraz dertleşmek istiyorum 5 gün önce falan sabah idrara sıkışık bi şekilde (normal olarak sabah yani) afedersiniz idrarımı yaparken kasığımda bi batma bi gevşeme oldu çok korktum doktorumu aradım idrar kesendir o çok sıkışmışsan ondanda olur dedi.2 gündür hafif bulantı ve sırt bel ağrısı oldu çok korkuyorum coraspirin kullanıyorum doktorum tekrar düşmemesi için vermişti yarın inşalllah sağ sağlim görürüm bi doktora gözükmeyi düşünüyorum varmı bi fikriniz😢
Jelibonsmom Seymayldrm aynıymışız seninle 1. Trimester sonunda biticek umudu yaşıyorum ama bitmedi bi türlü
Seymayldrm zeynelstlmss canım kasık ağrıları sızlamaları olucak bendede oldu ama idrarını tutmamaya çalış geldiği gibi git mümkünse