Merhabalar bende hemen baslamak istiyorum hikayeme 🥰
4 yıllık evliyim ve catlatma yöntemiyle ikinci denememde hamile kaldım ve hamileligim gercekten cok cok guzel gecti ama son haftalarda odemlerim artti ve tansiyonumda yukselmeler oldu 40 haftya kadar bekledik hic acilmam sancim yoktu . Doktorum tansiyonum ciktigi icin beklemek istemedi ve sezeryana almak istedi bende kabul ettim. Kontrla gittim yarn gel sezeryana alalım dedi tabi biraz şok oldum panik oldum ama hayırlısı neyse o olsun deyip ertesi gün sabahı bekledim. Sabah yatisim yapıldı 9.30 gbi sezeryana aldılar spinal istemistim her anı görmek icin cok korkuyodum belden igne yapılcak canım yancak diye ama kesinlikle canınız yanmıyor. 9.40 gibi uyusmaya basldm ve 9.52de kizimi gosterdiler veee bence en güzel mucize en unutlmayacak an 🌸 Sonra beni odama aldılar canım kızım beni bekliyordu hemsirlerin yardimyla hemn emzrdim ve sonra asıl çile başladı ameliyat yerim yanıyor ama ole boyle degl artk yavas yavas agrilari hissedyrum yüremem gerekiyor ilk adım cok cok zor hic gecmicek bi acı gibi ama elinzden geldigince ilk gun bol bol yuruyon. Ben ikinci gün evime geldim ve evimdeyken cok daha iyiydim emin olun agrilar hafifliyor anın tadını cıkarın.
-kendime 2 tane pjima 2 tane gecelik koydum sadce gecelik giydim
-Taç terlik bunlari acidan takamdm aklma bile gelmdi
- Kızima bir sürü kiyafet koydum sadce 2 tane hastane takımı almıstım onları giyebildi
- bez hastne cıkısı haricinde bir sey kullanamdk
- Cantanizi cok doldrmyin eve gelince yikayip yerlestirmek iskence oluyor 🌸
- Agrı acı hepsi geciyor evladınzı bol bol koklayın Rabbim herkese saglikla kucagna alip buyutmeyi nasip etsin 🥰