Gizmi Kızlar normalde çok severim dışarıdan yemeyi fakat dört aydır coronadan dolayı yemedim ama bugün artık inanılmaz derecede canım istiyo yesem ne olur kiiii siz yiyor musunuz
Deletedmom272 Gizmi ben sadece gecenlerde dominos yedim. Pisirilen sicak urun oldugu icin tercih ettim. Actim ve evden uzaktaydim. Mecbur kaldim. Kurumsal yerlerden yemek daha mantikli
ecembugra53 Gizmi bende geçen gün lahmacun yedim cok canım istedi diğer türlü canımın. Çektiği pizza kumpir var waffle var onları evde ben yapıp yiyorum zateb canım sorun olmuyor 😊
Kuzucuklarim Gizmi 1 kere yedim eve siparis verdim.Gidip yrmek istiyorum sicak sacak esim izin vermiyo oyle cok canim istiyoki isyan bayragini cekicrm bugun yarin.
Misssimsek Gizmi arada yiyorum güvendiğim yerden. Hatta sali günü kontrolüm var il e gidicez ne yesem diye şimdiden hayal kuruyorum 🙈😂
melegegebe Gizmi aynen valla genelde ben de yiyorum . En son burger kingden yedik eşimi gönderdim almasi icin 😬 ve dikkat etmesi icin
Sfk55 Gizmi canım cekince yiyorö özellikle hamburger 😍 dikkatlice paket acılıyor fırının en yüksek derecesine 5-10 dkka ısıtılıyor ve hop yeniyor hiç deglse sıcakta mikropu kırılır diye düşünüp vicdan rahatltyrm 😂
Imfromlastnight Valla lahmacun döner evde aynısı olmuyo yiyorum o yüzden. Bugün de balık diye öleceğim artık yemek lazım bi şekilde. Yiyeceğim napalım