mlsmrtgl Ozlem-kk uçak daha mantıklı malum yollar çukur dolu . Kazası filanda var Allah göstermesin imkanın varsa uçakla yolculuk . Doktoruna da danış mutlaka .
Gaazell Ozlem-kk Miden bulanmıyorsa yapabilirsin. Ben bu haftalarda uçak seyahati yapmmıştım ama doktora danıştım öyle
Nuts Ozlem-kk bende arabayla 9 saaTlik yolculuk planıyorum sizin tecrübe merakedıyorum, nasıl gittiniz ve iyimisiniz?
Selin17 Ozlem-kk benim arkadaşım da hamile canım 2 aylık doktor ilk 3 ay kesinlikle olmaz dedi tabi o dinlemedi yaptı yolculuk 8 saat bir mesafe
Ozlem-kk Nuts iyiyim bi sıkıntı olmadı iki kere falan mola verdik, eşim dikkat etti birde hıza falan.benim bi sıkıntım yoktu ama düşük tehlikesidir falan siz doktorunuza sorun yinede
Mucizebebegimm123 Bende 10 haftalik hamileyim yurtdisindayim ülkeme dönmek istiyorum 4 5 saatlik mesafe dr. İzin vermedi 3 ay bitsin öyle gidersin dedi
Mucizebebegimm123 Nuts düşük riski yok uzun ve yorucu yolculuk yapma dedi 3 ay bitsin o zamn gidersin dedi
Ecesuben Haftamda İstanbul dan İzmir’e arabayla gittik 10 saatten fazla sürdü yol. 2 saatte bir mola vererek gittik. 1 hafta boyunca da aynı yerde kalmadık her gün gezdik arabayla. Bir gün içerisinde yaklaşık 300 km falan yol yapıyorduk. Çok yordu bu şekilde seyahat etmek ama çok şükür bir sıkıntı da yaşamadım