Gd1992 Gyno ferro sanol hapını kullanan var mı doktorum onceden vermıstı bı kc tane kullandım ishal etti sonra doktorum bırak dedi içinde ck onemli seler var hapın sizce devam etsem mi suan 15 haftalık hamıleyım . Zorlara olsa ıcsm mı kızlar
Kadiss Gd1992 bende kullanıyorum canım ishal falan yapmadı ama bende guc bela mıgde bulantısı olsa da ıcıyorum doktor daha devam etceksın dedi hala kullanıyorum 33+5 haftalıgım bu arada 😊
Tuxce Gd1992 bende 12 haftadan beri kullanıyorum 33+2 yız. Aç karnına al canım özellikle ilaçtan sonra çay vs ictgimde bulantı yapıyordu ama onu kestim sorun olmadi . Dr sorarak akşam yada sabah kullanıma geçebilirsin belki
Meriwa Gd1992 cnm ben kullandım 15 gün sonra kontrole gidince başka bi doktor bıraktırdı suan sadece d3 damla bide demir ilacı kullanıyorum o kadar
Selimem Gd1992 Canım ben gebeliğin başından beri kan ilacı kullanıyorum 100 mg sabah aç karna tüketiyorum kan çok önemli bence kesinlikle içmeye başla doğumda çok kan kaybedecez ben de hep ishalim hala da ishalim bu ilaçtan dolayı yapacak bir şey yok muz patates bir şekilde idare edeceğiz sana tavsiyem iç
Mina00 Gd1992 canim bende yeni basladim beni debishal yapti doktor sabah kahvaltisindan 2saat sonra al o zaman kesilir demisti gercekten bayagi azaldi yani
Degisken Bende o ilacı kullanıyorum. Kanım çok çok az. Midemi yakıyor bulandırıyor. Mahvediyor beni.hergün içmiyorum 2.3 günde 1 . Ama hergün içmem lazım.