Ecmelbeyza Happybsrn yok yaaa 😂ne heyecanı öyle mi hissettin . Sanki kimyasaldan sonra yine tutar mı ki diye umutlandım 🤪inşalllah olur yaa
Happybsrn Ecmelbeyza evt öyle hissettim 🤣🤣kimyasal gebelik sonrası hemn kalan çok o zmn bende heyecanlanmıştım 😥😥 ama malesef olmamıştı inşallah 🙏 senin olur..
Ecmelbeyza Happybsrn kan pıhtılaşması testini her hastane yapıyor mu Ya bölüm olarak tıbbı genetiğe gitmesek başka bölüm yapmaz mı ya da hastaneden desek yaptırmak istiyorum diye yaparlar mı
Melike07 Ecmelbeyza Tıbbi genetik bölümü yapıyor canım. Kadın doğum da gönderebilir ya da direkt tıbbi genetik bölümüne giderek
Happybsrn Ecmelbeyza bilmiyorum ki hiç araştırmadım da eğer adet olursam bitince doktora gidecem bakalım ne diyecek
Ecmelbeyza Melike07 ya benimki aslında sadece şüphe . Plt değerim 363 çıkmış yani üst değer 366 . Ben genetik testi değil de sadece trombosit paneli testi yaptırsam dedim biraz önce araştırdım sebepsiz olmayanların çoğunda bu sorun var
Ecmelbeyza Happybsrn bacım prolaktin 18 geçen sene de 18di takılmış kalmış oraya . Doktor normal dedi