Happybsrn tekli olan foto ilk dakikalarda çekilmiş olduğum foto fakat zamanla ikisi aynı koyulukta olmuş sizce yumurtlma olmuş mu? Yoksa olmamış mı ?
Miniik Happybsrn kuzu bence de 20 yumurtlama 21 çatlama, yarın tam belli olur, sana bol bol dua ediyorum inşallah bu ay olcak 😂
Happybsrn -Minnaklarin-annesi- o tekli foto aynı koyuluk değil gibi işin garibi geçen ayda böyle oldu bi hafta sonra yine yumurtlma yaşadım bu ovulasyn bnle dalga geçiyo😈😈😀😀😀😀
mlsmrtgl Happybsrn kuzum mesela tekli fotoğrafa bakınca yumurtlama görünüyor . Ama çoklu olanda sanki 21 silik duruyor 20 ye göre
Happybsrn mlsmrtgl yani değerlendirme yapayım ama inşallah boşa gitmez çalışmalar 😀 umarım yumurtlmadır
Sibelselim Happybsrn 20. Gün çatlamak üzere yada çatladı 21. Gün artık çatlamış kesin sen 20. Sinde değerlendireceksin ben de obulasyon ile hamile kaldım biliyorum bunun dilinden
Happybsrn mlsmrtgl geçn ayı unutma 😀😀 bu ay tam performansı yumurtlma zamanı yaşamak istiyorum düzenli ilşki olmadı pek araya 3 gün koydum 🙈🙈
mlsmrtgl Happybsrn iyi yaptın ama belli olmaz bi bakmışsın bir hafta sonra yeniden pik . Ama değerlendir bugünü ve yarını
Happybsrn mlsmrtgl ayy Allah’ım yaaa neyse bu 2 günü değerlendirme yapayım 🙄😉😉 haftaya pik olursa patlatırım o yumurtayı dalga mı geçiyor bnle😀😀😀
MucizeBirKalp Happybsrn benim reglime 9 gun vardi yapmaya başladım 2. Günden itibaren hep net çizgiler cikti siliklesmedi ve hcg testi yaptım hamile oldugumu oyle ogrendim de acaba seninde mi oyle diye düşündüm 😊
mlsmrtgl Happybsrn inşallah kuzum hep dualarımdasın sen ve @Ecmelbeyza 🙏🏻 Şimdiden koyu verme kendini akşama odaklan 😂