Merhaba kızlar öncelikle hepinize hayırlı güzel doğumlar diliyorum ben kızımı kucağıma aldım darısı başınıza🙏🏻
Eşimle Doğu görevini yaptığımız yerde tek olduğumuz için doğum iznine ayrılıp Doğum yapmak için kayınvalidemin yanına İstanbul’a gelmiştim 25 gün önce. Geçen hafta perşembe günü kontrolüm vardı NST’ye bağlandım doktorumun hoşuna gitmedi tekrar girmemi istedi bebeğin kalp atışları yavaşlamıştı. Bana son iki kontrolde plesanta yaşlanmasından bahsetmişti yani bebeğin eşi yaşlanmıştı kendiliğinden bebekten kopma riski vardı. Perşembe günü bana gel normal doğumu bekleme hastane evine yakın değil bebek eşinden aniden koparsa ciddi sıkıntılar olabilir seni cumartesi günü sezeryana alalım dedi. Çok heyecanlandım olmaz dedim eşim yok annem gelmedi bekleyemez miyim dedim en geç pazartesine kadar bekle riske girme lütfen dedi tamam dedim Pazartesi’ye randevu alıp çıktım hastaneden. Çok şaşkındım 37. Haftadaydım beklemiyordum hemen eşime ve anneme haber verdim pazar günü geldiler pazartesi doğumum oldu. Spinal anestezi istedim. Ameliyathaneye girince tabiki heyecanlandım ama her şey çok kısa sürdü. Anestezi doktorum çok tatlıydı bazı sorular sordu iğne yapcam rahat ol dedi derin nefes aldım sırtımdan iğneyi vurdu belden aşağısı uyuşmaya başladı uzattılar kadın Doğum doktorum geldi başladılar. Bi an heyecanım arttı hemşireye dedim lütfen benimle sohbet edin bir şeyler sorun çok heyecanlandım dedim hemşire tabiki dedi ilk bebeğin mi diye sordu ben daha cevap vermeden aa saçlarını gördüm dedi ve o güzel sesi duydum. Hemen gösterdiler bana ve yan tarafa temizlemeye götürdüler. Ben onu izlerken dikişlerim atıldı. Bebeğimi aileme götürdüler ben bi süre daha kaldım sonra odama götürdüler. Dikiş acılarım var hala ilk ayağa kalkış çok zor ama her şey yolunda gitti çok şükür. Azalıyor yavaş yavaş sancılar. Bugün sütüm gelmeye başladı göğüs ucum olmadığı için çok sıkıntı çekiyorum onun için de slikon meme ucu aldım işe yaradı tavsiye ederim. Kızım 2.735 gram 49 cm doğdu. Küçük ama iyi görünüyor çok şükür. 💕🦋 Darısı başınıza sakın korkmayın Doğum anında sürekli kendinizi sakinleştirin bebeğinizi düşünün.😊🙋🏻♀️