Eymi 40+1 den slmlar kimileri kızların erken geldiğini söylüyor kimileri de geç hangisi doğru bilemiyorum ama Haziran annesi olmak için beklerken bu kızlar bizi baya bekletti gibime geliyor sizce de öyle mi ???
ecembugra53 Eymi 😂😂 bebekler nasıl gelmek isterlerse öyle geliyorlar İnan 😊 sen maparsan yap canım olmaz Doğum vakti yazılmıştır Rabbim tarafından bekle illaki çıkacak oradan aklı var da 😂😂
Anne23 Eymi ahh ahh nazlı çıktı bizim kızlar😂 son 4 gün diyor program ama temmuz annesi olucam gibi hissediyorum 😂 o kadar haziranı bekledik ama gelen giden yok😂
Eymi ecembugra53 çıkacak evet ama doktor bekletmek istemiyor bende istiyorum ki kendi gelsin bakalım ne olacak 🐣
Nimas Evet benim de son 5 gün ama ses seda yok doktorda bu hafta suni sancı verelim diyor riske atlamayalım bende kararsızım bilemedim 41 de biterim diyom ama
Eymi hlygksu salıdan itibaren yengeç şuan ikizler Pazartesi de dahil inatları ondan mı bilemedim 🤷♀️
ecembugra53 Eymi Tabiki en güzeli kendi gelmek hersey nasip canım bende normal Doğum istiyorum ama bakalım ne oluvak 😂