Sinemm LeylaInce benimde öyle olmuştu hastaneye gittim serumdan sonra hareket etti ihmal etmeyin doktorunuzu arayın
Haticeyildiz LeylaInce bende cok kez yasadim cok yoruldugun zaman genelde boyle olabiliyo eger icin rahat etmicekse acile gidip kontrol edebilirsin cikolata falan yedinmi
Burcinsahin3 LeylaInce bende cok yorulduğumda oda yoruluyormus sanırım bi gun boyunca kimildamadi ertesi gunu oynadi cok telaslanmayin
Busranagme LeylaInce hic mi hareket yok Can'ım . Arada bende de oluyordu , ben su an 27+4 günlük gebeyim . Belki cok yorulmussundır uzun süre dinlen . Ama doktora git ihmal etme
Burcuk Böyle durumda sıkıntıya düşüp iyice düşünmeden sağlık ocağına gidip kalp atışı dinleyebilirsin
LeylaInce Haticeyildiz evet çikolata da yiyorum iki gündür midemi üşütmüşüm çok ağrım var acaba benim rahatsızlığımdan mı kaynaklanıyor diye düşünüyorum
Haticeyildiz LeylaInce istersen bi acile git bebegimi hissetmiyorum de kalp atisini dinle rahatla allahin izniyle hic bisey olmaz bebisine 🤗
Caglamehmet LeylaInce aynı gün benimde bugün gittim ben yoruldugum için bebek o yüzden hareket etmiyormus doktor yorulma dedi gerekirse ev işi bile günde bir odayı yap dedi hatta erken doğuma sebep olabiliyormus
LeylaInce Haticeyildiz hastaneye yatırdılar 😔😔😔 hiç suyum kalmamış bi kaç gün içinde doğuma bile alabilirler 😔 dua edin arkadaşlar 🙏
burcuali38 LeylaInce aaa gerçekten mi 😱 Allah yardımcın olsun bebeğim inşallah sende bebeğinde çok iyi olursunuz dualarımız sizinle ❤ müsait oldukça haber et bize ne olup bittiğini
1PrensAnnesi LeylaInce cnm çok geçmiş olsun inş ikinizde iyi olursunuz sakın üzme kendni bu haftalarda doğup yaşayan çok bebek var
Haticeyildiz LeylaInce cok cok gecmis olsun insallah saglikli bi sekilde kucagina alirsin evladini ikinizde iyi olursunuz dua edicem ikiniz icin 🙇♀️