Htczfr canım ameliyathaneye indik. Anestezi uzmanı doktorum ve diğer görevliler beni oturur pozisyona getirdiler. Anestezi uzmanim tüm yapılan işlemleri tek tek anlattı. Şuan bunu yapıyorum. Şuan bunu yapıyorum şimdi böyle hissedeceksin diye sürekli anlatti. Doktorum elimden tuttu ve biraz kambur durmamış söyledi. İğneyi hissetmedim. Sadece ilacı vermeye başladıklarında belden aşağıda ısınma başladı. Sonra zaten komple hissetmedim. Sonra yan yaptırdılar ve diğer işlemleri yaptılar. Sonra düz yattım ameliyat örtülerinin örttuler. Ben yüzünün on kısmına örtülen i örtüyü biraz daha ileriye almalarını istedim. Çünkü panik ayağım vardı. Nefes alamıyor gibi hissedeceğini bildiğim için söyledim. Sonra hızlıca işlem başladı. Yaklaşık 15 dakika sonra kızımın sesini duyduk. 😊 Esimde dogumdaydı 😊 bebeği cikarirlarken çok hafif bir sallanma hissettim. Ama ne bir acı ne aşırı bir sarsıntı hissetmedim. Bebeğim doğduktan yaklaşık 15-20 dakika sonra benimde tüm işlemlerin bitti. Odaya çıkarıldım. 😊😊😊 Geceligimi giydirdiler . Yaklaşık yarım saat sonra bebeğim odaya geldi. Bebek hemsiremizle birlikte ilk emzirmeyi gerçekleştirdik .