Deletedmom388 Kızlar teslerim koyulaşmadan silikleşiyor 11.testim sizce neden böyle oluyor? Buda başından beri yaptıklarım..
Masal10 Deletedmom388 1-sıvı alımına dikkat 2-hergün aynı saatte yapmak 3- öğleden sonra yapmak bunlara dikkat ettin mi canım
ssuleeyuce Deletedmom388 dun diye yazdiginiz testtr zaten yumurtlama olmus bugunkundede catlama olmaya baslamis. Benimde sizin gibiydi ben degerlendirdim illa cok koyu olsyn diye beklemedim ve simdi 5 haftalik hamileyim
Deletedmom388 Masal10 evet dikkatt ediyorum saatti saatine denk getiriyorum haatta 3 saat boyunca birşey yiyip içmiyorum ilk idrarımla yapmıyorum .
Deletedmom388 Happybsrn sizde ovulasyon yaptınız ne zaman yumurtlama gördünüz bnm testleri yapalı 11 gün oldu yumurtlama için erken mi?
Deletedmom388 Happybsrn bence kaset testler net değill şerit olan hassas testler varmış idrar kurusa bile cizgi net kalıyormuş.
Happybsrn @mlsmrtgl cnım senin yumurtlma günün benim ki gibimiydi testin.Ben hiç anlamıyorum ya bnim hep iki kez mi yumurtlma oluyo😀
Happybsrn mlsmrtgl vah ben dün değerlendirmedim yumurtlma değildir diye😀😀 önceki gece değerlendirmiştim o zmn bu 3 gün çalışmalar olsun 😉 ama tam koyu değil sanki yaa
Happybsrn mlsmrtgl ya dün fotodaki tekli olan vardı ya onun gibiydi bekledikçe ikisi aynı koyulukta olmuş bn yumurtlma değil diye düşünmüştüm o zmn kaçırdım mı şimdi yumurtlmayı bn 😥😥😥
Deletedmom388 ssuleeyuce dünden önceki testte dünkü gibi bşraz koyuydu ama fazla idrar damlattığım için yandı ve ogün değerlendiremedik dünkü değerlendirdim inş tutarr bir kürtajım var ve 4 ay oldu hala olmadıı 🥺🥺
Happybsrn Deletedmom388 kız kaset testede çizgi net kalıyo silikleşmiyo bn kasetde daha rahatım olmadı bi dahakine onunla denerim 😭😭
ssuleeyuce Deletedmom388 dun bir arkadasada solemistim ters rahim pozisyonu var yuzustu dumfuz yatip sag ayak karna dogru cekili bu pozisyon hamile kalma sansini yukseltiyo ben oyle hamile kaldim.
Deletedmom388 ssuleeyuce İlk gebeliğim Kürtaj oldu ve bu süreçte kaç defa alttan muayne oldum öyle bir durum olsa doktorlar söylerdi sanırım, hiç böyle bi durumla karşılaşmadım.
ssuleeyuce Deletedmom388 hayir yanlis anladiniz pozisyonun adi o. Sizde ole bi durum var diye solemedim. 😊