Neslihankk Esrae2 ilk gebeligimde 3 ay mide bulantısı yaşadım daha sonra 8. Aya kadar mide yanması yaşadım karnım top gibiydi 22 kilo almıştım 4 yaşında simdi oğlum 🥰 2. Hamileliğim hic mide bulantısı yaşamadım mide yanmamda yok karnım hala çıkmadı hic kiloda almadım cinsiyeti ogrendik Erkek 🥰 Çin takvimi tutmadı Bebek sağda olursa kiz dediler tutmadı Kese yapısı yuvarlaksa kız dediler yuvarlakti ama erkek 😂 Sivilcelenirsen kiz bebek güzelliğini alır dediler çok sivilcelendim oda tutmadı 😂 Benim bütün belirtiler kızdı ama Erkegimiz geliyo 🥰 💙
Serifeisitmir Esrae2 kızın hamileliği zor doğumu kolay erkeğin hamileliği kolay doğumu zor diyorlar ne kadar doğrudur bilemem Bu arada benim kızım olacak inşallah öyle aşırı zor bor hamilelik geçirmiyorum 🤭🤗👼
gamzetarr Valla benim nub teorisi, cinsiyet tahminleri, çin takvimi, belirtiler hepsi kıza yönelikti. Ama 3 4 gün önce öğrendim ki erkek bebiş annesiymişim😊🥰
Esma98 Belirtiler tamamen tam tersi çıkabiliyor. Benim de söylenen belirtilere göre kızım olacak diye düşünüyordum ama oğlum olacak nasipse💙 çook fazla ekşi yiyorum bir de yaz olunca kilo kilo erik alıyoruz. Bebeğim solda büyüyor. Çin takvimi vs tutmadı kız diyordu o da Ama bebiş erkek🌸