Mavi0688 elifaydinn tavsiyeler icin cok tesekkur ederim 😊 ben sezeryan daha dogrusu ameliyattan da cok korkuyorum. Esim bebek seni hissetsin belden asagi uyusturmali olandan ol diyor ama kesin korkumdan bayilirim diye dusunuyorum. Senin nasil oldu sezeryanin? Aklimda da yoktu diyorsun o an nasil hissettin merak ettim 🌸
anneliktadi @Gamzedngdn benim doktorum da öyle dedi, kanala inmek için daha büyük kasılmalar gerekir dedi, bekliyoruz 38+4 tam 9 aylığız ☺️
nesshe Mavi0688 çok güzel bir başlık olmuş ,38+4üm kanala inme yok ,belirti yok ,doktor almak istiyor gibi,ben kendiliğinden olsun istiyorum ..bebişte eskisi kadar hareketli değil ,bilmiyorum nolacak
Mavi0688 nesshe son haftalarda yeri daralinca hareketleri azalir diyorlar ama doktorlar alalim deyince insan hareketsizliklerini bile kotuye yoruyor dimi 😩
anneliktadi @Gamzedngdn rabbimin hikmeti işte o acılı dedikleri doğum sancısı başlasa sevinicez, öyle bir istek veriyor insanın içine☺️ Hayırla, sağlıkla gelsinler🤲🏻
Busraogretmen17 Bende 39+3 haftalığım 32. Haftadan beri doğum pozisyonunda ama kanala inmemiş daha bakalım yarın kontrolüm var 25ne kadar bekleriz demişti en son yarın ne diyecek🥶
Mavi0688 Busraogretmen17 hepimizin doktoru farkli seyler soyluyor. (Bebekler saglikli ise baska bir terslik yoksa tabi) buradan randevudan sonra da yazisalim bakalim belki birbirimizi motive etmis oluruz 😃
Busraogretmen17 Devlete gidiyorum kendi doktorum 41e kadsr bekleriz olmazsa suni demişti ona sıra bulamadığım için bi başka doktora aldım o da 25ne kadar bekleriz dedi yine bu doktora gideceğim yarın bakalım ne diyecek hiç bi belirtim de yok😲
__kubragokce__ Merhaba kızlar benim ki 36. haftada kanala girdi güya ama başka hiçbir belirtim yok 40. haftaya girdim yarın kontrolüm var çatı muayenesi olmadım açıklığa falan bakılmadı hiç. Birkez nstde sancım çıktı. Arada sabahları sancı geliyor ama sonra geçiyor. Kendi sancısıyla normal bir doğum istiyorum inşallah isteyen herkesin de öyle olur
Ftmanzlm Mavi0688 39um tam yarın kontrolüm var sezeryan sonrası normal doğum için beklıyoruz yarın acıklıga falan bakacak doktorum kasılmalar dısında hiçbir belirti yok beklıyoruz 🥰
Tubastr Mavi0688 valla hiç bişi demedi kontrole sabah gel dedi sadece normalde haftada 1 gidiyordum 37. Haftadan bu yana öğleden sonra gidiyordum sabah gel dedi bakalım normal istediğimi biliyor ihtimal dahilindeyse önce suniyi denemek istediğimi belirticem ben de çünkü sezeryan bir müdahale şeklidir daha doğum başlamadan karar verilmesini ben (cok ciddi gerekçeler yoksa tabi) makul bulmuyorum . Hayırlısı bakalım yaa sağlıkla gelsin hepsi