Melosss 25.haftadan son haftaya kadar ortalama kaç kilo alınıyor? 23.haftaya kadar 6 kilo aldım acaba 12 kiloyla falan tamamlayabilir miyim?
Zeynepslv Melosss ben 30.haftaya kadar 8 kilo almıştım şuan 37.haftaya girdim ve 19 kilodayım😅30dan sonra hızlı alınıyo diyolar kilo ama vücutlada alakalı canım ben bebek zayıf diye vitamin hapı falan kullandım onunda etkisi oldu birden kilo aldım
Gldn7 Melosss canımm😍 bn 16 kilo aldım 28+4 hftdym ve ilk zamnkar mide bulantısı falan oldu kilo vermiştiö bianda aldım😄😅 ama cok mutluyum tatmıyorum kilomu veririm inşallah diyorum
Ayse0707 Melosss bende ayni dertten muzdaribim bu sorunun cvabini merak ediyorum 26+2 yim 4 kilo aldim 8-10 kilo ile tamamlamak mucize olacak sanirim
Alw Bu kişiden kişiye çok değişiyor. Tamamen size özel bir durum. Ben 34. Haftaya 11 kg ile geldi 36. Haftada 14 oldum bende keske 8 kg la tamamladım diyordum 2 katına çıktım 😬
Melosss Zeynepslv ooo sizin 30 dan sonra baya olmuşşş verilir doğumdan sonra hemen diye düşünüyorum 🥰😂😂 ben de otuza kadar 8 kilo alırım muhtemelen şuan 8 23.haftadayım
Zeynepslv Melosss aynen canım ben birden aldım ama doğumdan sonra verilir ya mecbur bebekler için alıyoruz sizde o kadar alırsınız anca
Gldn7 Melosss inşallah kuzu veririm ya elbise bulamıyorum zaten yapılı uzun boyluyum iyice iri göründüm eşim dalga geciyo 😂🙈😎
d190516 Melosss ben ilk oğlumda 25 haftalıkken falan 4 5 kilo almıştım 39+2 Doğum yaptım 7 buçuk kiloyla. Şimdi ikinci oğluma hamileyim 27 haftalık sayılır 5 buçuk 6 kilo aldım bakalım kaçla tamamlicaz 🤷♀️
d190516 Ayse0707 tamamen bünye meselesi illa son haftalarda çok kilo alınıcak diye bişey Yok yani bana da çok diyorlardı sen son haftalarda gör bi de diye yanıldı hepsi hemde hiç dikkat etmediğim halde az aldım
Blackkcat Melosss ben 30.haftamdayım 2.5kilo aldım😎,kilolu hamile kaldım ve gebelik şekerimde çıkınca dikkatliyim