_nzlcnn Su azalmasından dolayı erken doğuma alınan var mı acaba? Birazdan hastaneye gideceğim doktor eğer suyunda azalma varsa yatışın yapılır dedi🙄😏
Cigdemveminik _nzlcnn kaç haftalıksınz bnmde suyum az 28. Haftadan beri şuan 36 yı görmeyi hedefliyorz🤗
Selin648 _nzlcnn Kaç haftalıksın Acaba Benimde suyum baya azalmış erken Doğum riski var dedi doktor 37’de Doğum planlanıyor 35 haftalığım
Mucizesinibekleyen _nzlcnn benimde suyum az haftalık doktorum takip ediyor . Haftamız da erken 31.haftadayız havuç suyu içiyorum. İnşallah faydası olur
Miniginannesiiii1111 Cigdemveminik merhaba suyum az demişsiniz banada doktorum aşırı suyun yok ama doğuma kadar götürür dedi kontrollerini 2 haftaya düşürdü 25. Haftada dedi sonra suyun güzel götürür dedi yarın 27. Haftaya girecem Allah’ın izniyle siz şuan kaçıncı haftadasiniz acaba
Cigdemveminik Miniginannesiiii1111 benm 28 de azdı doktorum erken doğuma karsı ciğer geliştirici iğne yaptı ilk hedefimz 34 hafta dedi haftalk kontrole çağrdı 29da suyun daha iyi dedi 30da baya düzelmiş dedi ama sızıntı şeklnde suyum geliyordu ben havuç auyu içiyordum hergün son iki haftadr iki günde bir içiyorum dün kontrolüm vardı 34 de suyu baya iyi dedi doktorum
Miniginannesiiii1111 Cigdemveminik azalmis sanki gibi dedi az demedi işte sonra bir daha çağırdı suyu iyi normal dedi gebelik tansiyonu olduğu için kontrolleri mi 2 haftada 1e düşürdü doğuma kadar götürür dedi şükür 😊🙈
Miniginannesiiii1111 _nzlcnn ne az ne fazla dedi bana suyun iyi dedi ama çokta fazla.suyun yok dedi doğuma kadar götürür dedi işte bakalım 😊😊
Cigdemveminik Miniginannesiiii1111 baznde bebeğin pozsyonudnan dolayı az görünğyormş su 🤦🏼♀️ Öyle bişeyde olabilr iyi dediyse korkma rabbim yardımcım olaun🥰🙏🏻