Duygu99 Kizlar siz kayseri de hangi hastane hangi doktora gittiniz tavsiye de bulunur musunuz insAllah çarşamba günü gideceğim bir fikir olsun istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden. 🙂
musti28 Duygu99 System hastanesine git canım Eda hanıma şeker gibi İnan çokta ilgili bilgili 10 tane daha doğursam Eda hanıma giderim ☺️
mrvky34 Edcrfv bir baska kadin dogum doktoru tuncay bey de iyidir ama mustafa bey bizim pirimiz, ic anadolunun en iyisi diye bizi yonlendirdi. Iki kere gittim sagolsun sorun gormedi rahatlatti :) tek sorun 4 dilim baklavaydi 😂
Duygu99 mrvky34 ayrıntılı ultrason ortalama kaç dakika sürüyor mustafa beye gideceğim büyük ihtimalle
mrvky34 Duygu99 40-45 dakika suruyor cnm..1 saatte cikanlarda oluyor. Cok ciddi birisi. Sormadan sorunu soyluyor zaten.
Duygu99 mrvky34 sana sürekli soru soruyorum ama kusura bakma canim aklımdaki soru işaretleri kalksın istiyorum. Detaylidan sonra normal muayeneye gidip doktora sonucu göstermek gerekiyor mu acaba ?
mrvky34 Duygu99 est cnm ne demek. Seve seve :) benim ikili testim sorunluydu. Hem 12. Hem 22. Haftada girdim. Ikisininde sonucunu doktorum gormek istedi. Sira almadan gir ben bi goreyim dedi. Oyle yaptim
mrvky34 Duygu99 kendi takibindeki doktoruna detaylida sorun yoksa ilk muayenede gosterirsin. Allah korusun sorun varsa beklemeden sonucunla doktoruna gidersin