Beyzasahin Esraa16 hahahahh kiz valla bende görünce aynen öyle demistim😂 paranoyakim kendi kendime cizgiler görüyorum artik dedim 4-5 test daha yaptiktan sonra idrak ettim😅
Esraa16 Cngul Allah ım sanada nasip etsin kuzum bu ay sadece ovulasyon denedim başka bisey yapmadım him bide ters rahim pozisyonu ile denedik 🙂
Esraa16 rose90 yaaaaaa🙂💕 çok teşekkür ederim amin inşallah ya yanlış görmüyorum dimi adetime 1 hafta var 🙂
Esraa16 Nazmel amin canım Allah ım isteyen herkeze hayırlı zamanda nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah ım 🙂
Pnrr06 Esraa16 erken gebelik testi ilişkiden 5 gün sonrasını bile belli ediyor tebrik ederim canım bende bu testle adetime daha varken aynı bu şekilde bi çizgi ile öğrendim beta değerimde 370 çıkmıştı 😊
1Vera_ Esraa16 canım ben de aynı testten yaptım be aynen böyleydi. Sabah ezanları okunuyordu hemen eşimi uyandırdım elim ayağım titriyordu ay o güne gittim bak 🙈 26 haftalık olduk bile çok şükür. Bu testi yapıp hemen acilde kan verdim beta hcg 14 çıkmıştı.
Esraa16 1Vera_ bende babalar günü diye hediye amaclı yaptım eşim uyuyordu kalk babala4 bu kadar uyumaz dedim oda şok oldu Allah ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin bekleyen herkeze sağ salim kucağına alsın 🙂