Cannncannn Mrb kizlar bugun doktora gittim 11+3 haftalik dedi .Neye benziyor dedim kiza dedi sizce dogru mu ama bacaklarini gordum arasinda birsey goremedim
2_bwbik Cannncannn benim ilkinde doktor 11 de kız demişti değişmedi kız oldu şu an hala gtmedim 13 haftalık oldu yarın gidicem bakalım sonuca
Babyy1S Cannncannn sizinki ihtimal üstüne konuşmuş ama kesin bir şey dememiş renkli ultrasonlar var özellerde eğer merak ediyorsanz 12haftadan snra pozisyonuda uygunsa %99 gorürsünüz
Sfk55 Cannncannn canım ben 13 haftalık iken gttm kız gibi ama net değil dedi 18 de gittim erkek oldugunu öğrendim ama detaylıyı beklıyorum bnce detaylıya kadar yarı yarıya ihtimaller. Kendinizi alıstırmayın zor oluyo sonra 🙈
prensmusta Bizimde 12+2 de kız gibi dedi ama bacak arasından bahsetmedi,genel yapısından tahmin yürüttü galiba,ama şuan bişey demek çok saçma olur dedi,beklemek gerektiğini bilsekte etkileniyo insan🤗👼
Sfk55 Babyy1S bende özelde gittim renkli de baktık bacak arası bostu resmen 18 de bir gittim erkek olmus 🙈
Cannncannn Sfk55 cnm bide erkeklerin yani pipisi hemen olusmuo mu kiz mi erken olusuo organi yoksa erkeğin mi
Sfk55 Babyy1S ay bu bebekler cok ilginç hepsi birbirinden ayrı saglıklı ve gönlünüzden gecen olsun inşallah 🙏
Paradise 13 de erkek olabilir dedi 16 da emin olamadı hafif çıkıntı var dedi erkek olsa 16 da pipiyi kesin görürdü acaba kız ök diyoruz 19 da detaylıya gireceğim
Sfk55 Cannncannn bende merk edip arastrmstm tam net haftasını hatırlamıyorum ama söyle bişey yazıyordu belli bir haftaya kadar aynı görünürmüş bazen cıkıntı var erkek denilirmiş ama kız bebeğin olusumunda da basta çıkıntı olurms cinsel organın olusumu ile ilgili detaylı yazmym 😊daha sonra büyüdkce gözükmezmiş ama genllkle 16.haftadan sonra cinsiyette hata payı azalyoms. Gerci okadr cinsiyet degslklği yazıları okdm ki burda oyuzden hala emin degilim 🙈
Paradise Sfk55 evet öyle oluyor bana 13 de çıkıntı var erkek olabinir dedi 16 da hafif bi çıkıntı var emin değilim dedi 19 da öğreneceğiz bakalım . Pipi olsa 16 da net görürdü diye düşündük biz fen
Dserin1 Cannncannn benim de 11 de kız dedi sonra bi ay sonra gittim iyice büyüsün kesinleşsin diye yine kız her ay kız 31 haftalık olduk hala soruyorum çünkü tüm ailem ve çevrem güzelleştin erkek diyor 😂 yok diyorum kız kimse inanmıyor hala 😂
1-2-3 Cannncannn banada 12 haftalıkken ben kıza benzettım dedı ıcımden hep erkek gecıyordu ıkı kızım oldugu ıcın belkıde oyle dusunuyodum ınanmadım suan 16+3 gunluk hamıleyım 3 gun once kız dedı ama hala ıcımden bı ses erkek dıyor oncelıgım saglıklı ve hayırlı evlat olması zaten surprız bı gebelıktı ama gonlumden gecen erkek olması ınsan kendınde olmayını ıstıyor galıba detaylıda tekrar sorucam belkı bı yalnıs olmasıno umuyorum 🤷♀️ Herkese hayırlı dogumlar