Angel_38 Temmuz da doğum yapacak anneler, neler koyalım hastane çantamıza, hem bebeğimiz için hem kendimi için😊 hazırlıklar bitti mi😊
Eliftmzkrkmz Angel_38 1 adet 10lu hastane cıkışı koydum onuda kese içine koydm bir tanede bezle hemşireye verilcek. 2 tane 5li. 2 tane alt üst takım 4 tane zıbın ağız mendilleri 20 adet bez pişik kremi 2 tane müslinörtü 2 tane nohut battaniye Islk mendil. Kendime 2 pijama 1gecelik. Pike takımı normal kıyafet terlik taç çöp poşeti göğüs ucu kremi 4 kilot 3 atlet 3sütyen çorap
Elifptt Biberon emzik sağacak depend lohusa külodu kendime emzirme sütyeni gecelik pijama takımı terlik çorap
sdadcr Merhaba ☺️ Bende Ağustos başı yapacağım doğumu inşallah ufak tefek koyulacaklar hariç hazır size fikir olsun koyduklarımı yazayım Hastane çıkışı takımı 1 tanesi tam takım 2 si 5li ince battaniye Muslin 2 ad bebek bezi 20 adet havlu pişik kremi puset emzik ve kaşık (süt gelmezse mama vermek için veya göğüsü tutmaz diye) ıslak mendil pijama takımı 2 normal pijama 1 gecelik çorap terlik iç çamaşırı deepend göğüs ucu kremi ve göğüs pedi bakım ürünleri diş fırçası ve macunu hastaneden çıkınca giyilecek temiz kıyafet emzirme örtüsü. İkramlık da koymak istiyordum fakat ziyaretçi kabul etmeyeceğim virüsten dolayı oda için süsleme falan da bana saçma geliyor gereksiz masraf olarak görüyorum zaten telefonlar gayet güzel fotoğraf çekiyor ☺️☺️ Eksik mi fazla mı inanın emin değilim çevremden ve araştırmalarıma göre bunları koydum