Minigininannesi Babynest kullananlar kullanışlı mi almak istiyorum ama bir hevesle alıp kullanissiz bir şey ise eve kalabalık olsun istemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum 😊
1erkekannesi Minigininannesi bende arkadaşımın önerisi ile aldım bakalım daha kullanmadım ama arkadaşımdan duyduğum kadarıyla kolaylık olmuş onun için 😇
NeslihanPiaAbac Minigininannesi ben aldım arkadaşım kullanıyor tavsiye etti.Salonda beşik tarzı birşey istemiyorsanız baybnestle koltukta yatırabiliyorsunuz,kendi yatağınızda da vs
esoeso Minigininannesi valla kendm yaptm cokta guzl oldu bnce cokta kullanslı olack bzm gbı memlktne uzak olanlr ıcn gttmgde gotrcm besk nyetıne kullncm braz buyk yaptm bn 2 yasna kadr rahat yatar
NeslihanPiaAbac Deletedmom404 24aya kadar kullanılıyor.arkadaşlara aileme vs giderkende yanıma alacağım onda yatıracağım
Thesra Minigininannesi Ben aldim bir hevesle icinde sadece 1 kere yatti hic sevmedi suan bomboss duruyo bence cok gereksiz onun yerine reflu yatagi al daha guzel bosuna alip kenara atmana gerek yok canim cogu bebek herseyi sevmiyo zaten
SmerKa Alacaktım ama bana da gereksiz geldi düşününce, güzel bir park yatak alacağım memlekete falan gidip gelirken onu taşıyacağım beşiğine alışsın bebek orayı sevsin 😄
AHFKASAP Minigininannesi Ben anneme yaptırdım çok güzel oldu. Yatağı dışında bir yerde yatacaksa daha hijyenik bence koltuğun üstüne yatırmaktansa. 😊
Melegimveben Minigininannesi ben almayı düşünüyorum oturma odasında yatırırım ve ilk zamanlar yanımda yatacağı için kullanışlı bence🤔
Mine İlk zamanlar kendi yanınızda yatırırken özellikle çok kullanışlı kendi yatağınızda yatırırken daha sonra koltukta falan koyacağınız yatıracağınız zaman da çok iyi oluyor biz iki aylık olduk hala kullanıyoruz ☺
gulanne Minigininannesi bana gereksiz geliyordu ama oyun halısı gibi üzerine oyuncak asılan babynest görünce hoşuma gitti aldım.