Hduygu Kızlar yarın tam 40 haftam doluyo. Devlette suni veriliyo diye biliyorm. Suni sancıyla normal sancı farklı mı? Suni sancıyla doğumu kabul etsem mi bilemiyorm? Suniden önce rahimde açılma için bi ilaç kullanılıyomuş onun hakkında bilgisi olan varmı?
Baharbal Hduygu normal sancı nasıl bilmiyorum canım ben suni sancı ile doğum yaptım zor gelmedi iki türlü de önemli olan kendini sıkmamak doğru nefes alıp vermek kendini hiç yorma bebeğini düşün nasıl olsa bebeğin doğacak kendini akışa bırak suni sancı zor olarak kafana kazırsan zor olur içini hep ferah tut
Gamzeyal Hduygu bende 40+5deyim hafta ya kontrol var bana da mı öule dicekler acaba sizin son adet tarihiyle uyumlu mu haftası
derya39ege Hduygu Benimde 28 hazirana kadar yani tam 40 haftalik doğarsa beklicez doğmazsa 29 haziranda suni sancıyla başlatıcaz dedi doktorum. Suniden korkuyodum biraz ama doktorum rahatlatti çok farkı olmuyo normal sancidan korkulucak bişey yok diye. Sağlıkla doğsun inşallah bebislerimiz😍
Mihrimah41 Hduygu ben de suniyle yaptım. Eğer açılman varsa dene. Yoksa bekle 1 hafta da. İnşallah iyi olur her şey
Hduygu Baharbal evet genelde zor dedikleri için korktum bi kere. Sen kaçıncı haftanda suni oldun? Biraz bilgi verirmisin? Suniden önce rahim açılması için bi ialç verdiler mi?
Baharbal Hduygu 42+3 de oldum fitil vs vermediler devlet hastanesinden yaptım çatı muayenesi felan da yapmamışlardı 1 gece yattım sancılarım sabah 8 30 da başladı 10.20 de doğum yaptım hiç bilgi vermediler suni sancı verildi ne zaman verildi hiç bilmiyorum 4 tane serum değiştirdiler
Hduygu Gamzeyal aslında son doktoruma kadar uyumluydu. Ama özeldeki başka doktora gittiğimde bir hafta geriden geliyo demişti. Devlette uyumlu görünüyo. Nasıl olacak bilmiyorm
Hduygu derya39ege keşke benide öyle rahatlatsa doktorum. Yarın gidicm belki doğum yapıp öyle döncem evime hiçbişry belli değil şuan
derya39ege Hduygu Hayırlısı olsun canım bence doktor nasıl uygun görürse güven onlar bu işin en iyisini biliyor sonuçta. Hem anne için hem bebek için en sağlıklı olan neyse onu yapar mutlaka. Ben hep doktora bırakıyorum siz nasıl uygun görürseniz öyle yapalim diye sonuçta bizi 9 ay o takip etti herşeyimizi en iyi o biliyor.
mertinannesii Bebegnz kanala indimi peki bnde suan 40+1haftalgz catı uygn ama acılma yok nişn yok belirti yok
Hduygu derya39ege işte beni 9 ay bpyunca takip eden bi doktorm yok. Sürekli doktor değiştrdim. Bı son gittiğim doktora da ilk defa gittim mesela.
Mihrimah41 Hduygu evet 3 cmdi hastaneye gittiğimde. Ne nişan ne su ne sancı hiç bşyim yoktu. 38de 2 cm demişti 41de 3 cmdi
Gamzeyal Hduygu iki hafta ilk başlarda son adet tarihiyle alakası yoktu son haftalarda yakaladı gibi ama yinede 2 hafta önde