Damlaaaaa35 Kızlar selam her gün uyandığımda biley olmuşmusur acaba diye düşünme hissi çok yıpratıyor beni ayın 30undan kontrolum var bi sabah kalkıyorum karnım şiş bi sabah kalkıyorum inmiş oluyo aynı durumda olan var mo yada aynı düşüncelerde olan :/
Mahbuss Damlaaaaa35 bende öyleyim malesefki 🤦 benimde bir sonraki randevum 1 ay sonra 12 haftalık olmuş oluyor inşallah bir sıkıntı çıkmazsa Kanama lekelenme olmadığı sürece bir sorun yok deyip moral veriyorum kendime İyi düşünelim iyi olsun Rabbim sağ salim kucağımiza almayida nasip etsin inşallah ♥️
B-M-G-L-Z Damlaaaaa35 bende 8 haftalığım ama bugün kanamam olmuş benim nedendir bilmem geçen haftada olmuştu 2 gün boyunca bugünde olmuş hafifte belimde bi ağrı var
Esfdnc Damlaaaaa35 o his hep sürüyor maalesef hep bir şey olmuş mu diye düşünüp duruyorsun Rabbim onlara ömür biçmişse yaşama şansı vermişse her türlü yaşarlar bu kadar net bende 32. Haftadayım hep bir şey olmuş mu diyorum ve bu panik atak yapıyor insanı en iyisi Allah’a bırakmak rahat davranmak ama yapabilene
Sldlf Damlaaaaa35 aynı his sürekli bende de var. Kötüyü çağırmak istemiyorum ama sürekli doktora gitmek istiyorum. 3 hafta sonra gel dedi doktor. Zaman nasıl geçecek bilmiyorum 🤷♀️ sürekli ya kalbi durmuşsa, ya gelişmemişse diye vesveseler dolaşıyor içimde 🥺
Damlaaaaa35 Mahbuss bende öyle diyorum ama kalbi atmıyosa falan diye psikolşjim bozuldu iyice böyle stres yaparak da zarar veriyorum aslında
rabiass B-M-G-L-Z bnde de oldu korktum gittim iğne verdi ayriyeten progestan da kullanıyorum. Geçti şimdi bol bol dinlen ağır iş yapma
Mahbuss Damlaaaaa35 evet canım stres sağlıksız beslenmekten daha çok etkiliyor bebeği Uğraş verecek birşeyler yapmaliyiz yoksa zaman çok zor geçer bize 😀 Kalp atışını duymustun demi
Damlaaaaa35 Mahbuss evet canım iki hafta önce duyduk şimdi ayın 30unda tekrar gel daha sonra ayda bir geliceksin dedi doktor ama ayın 30u bir türlü gelmiyorr :)
Mahbuss Damlaaaaa35 bende Çarşamba 7+3 te gittim duydum 21 temmuz randevu alicam inşallah Allah izin verirse Çok heyecanlı bir süreç 🤭
Ozlem-kk Sldlf Sldlf bnde aynı şekilde bugün 8+6 yım 7 de gidip kalp atışını duymuştuk kasık ağrım falan olmayınca acaba bi sorun mu var diye koekıyorum bende doktor da sık ultrasyona girmek iyi değil dedi gidince benimde 2 haftan var daha doktora gitmek için 1 ay dedi çok mu sizce
Mahbuss Ozlem-kk benimde 1 ay sonra randevum canım normal kalp atışından sonra genelde 1 ay sonra çağırıyorlar
Ozlem-kk Mahbuss kese yerin boyutu bebek boyutu faşan çok iyi dedi ama insan bi korkuyo yinede Rabbim sahip olsun🙏🏻
Myssr Mahbuss bana da bi bucuk ay sonrs gel dediler devlete gidiyorum ama ilacimi yazmadilar progestan kullaniyorm ben de tekrsr aldm randevu hem kalp atisini duymak icin hem de ilaci yazdirmak icin halbuki 12.haftaya kdr kullanmsm lazm