Maviapril Erken gebelik testi adete kac gun kala yapilmaya baslaniyor. Sonuc negativ olup sonradan pozitif cikan var mi
UrasEgeninannesi Maviapril adetime 2-3 gün kala yaptım erken gebelik testini negatif çıktı. Adet olmayınca hala bundan 1 hafta sonra kanda öğrendim ☺️
Maviapril Ogrtmn34 nette 6 gun oncesinden baslayabilirsiniz yaziyordu denedim negatif cikti. Umudumu yitirmeden bekleyecegim. Tesekkurler
UrasEgeninannesi Maviapril inşallah gebesindiir Rabbim aratmasın inşallah ama adetini bekleyin derim. Adet geçerse 1-2 gün alacağınız sonuç daha net olur ☺️
Ogrtmn34 Maviapril bence 6 gün öncesinden vermeyebilir en güvenilir testler bile yani. Benim erken gebelik testi ve iki gün öncesi olmasına rağmen ikinci çizgi çok silikti hatta emin olamadım adet günümü bekledim tekrar yaptım onda da silik çıktı ama baya silikti sonra kan verdim kanda asıl belli oldu yani ikinci çizgi belli belirsiz bile olsa hamilelik var demek
buusss Maviapril benim baya vardı adetime 30unda öğrendim 7si adet tarihimdi ve öğremdiğimden 1 hafta öncesinde yaptığım test negatif çıkmıştı dayanamadım yine yapmıştım
MerveA2020 Ben 3 gün önce öğrenmiştim silik bir çizgiyle, adet günümde ise belirgindi. Ama herkeste aynı olmuyor,Rabbim gönlünüze göre versin 😌🙏