Buraya sevincimi paylaşmaya geldim 29 yaşında evlendim şuan 31 yaşımdayım evlendikten iki ay sonra başka bi şikayete gittiğim hastanede tesadüfen doktorun fark etmesiyle yumurtalığmda kist olduğu gözlemlendi, çocuğu zorlaştırır dedi muayene olduğum doktorlar ve bir ay içinde açık ameliyat oldum kistin boyutu 10*11 cm di ameliyattan sonra yaklaşık dört beş ay çoçuk düşünmedik iyileşme sürecim için bu süreç bitince iki ay içinde hamile kaldım daha doğrusu bi dış gebelik geçirdim kanama şikayetiyle gitmiştim doktora beta değerime göre hamileydim ama kanamam vardı ve beta olması gerekenin dışında çok az yükseliyordu doktor kürtaj dedi evliliğimin 9.ayında doğum günümde kürtaj oldum kürtajla da beta değerim düşmedi ertesi gün doktor bi iğne vurdu ve en az altı ay çoçuk düşünmeyin dedi iğne kanser tedavisinde kullanılan bi iğne olduğu için bu süre gerekliydi altı ay geçti süre sonunda bi rahim filmi çekildi bu süreçten sonra üç dört ay denedik ve dördüncü ayda hamileyim şükürler olsun doğal yollarla artık yaşımdan dolayı olmayacak galiba diye düşünürken şuan 10.haftamız insallah sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi