Elif4334 Melike123 bol bol zeytinyağı sür hem için rahat olur hem de kremin falan hiç faydasını göremedim ben
burcuali38 Melike123 doğumdan sonra bende de oldu kremde kullandım sütümüde sürdüm zeytinyağıda sürdüm hiçbişey fayda etmedi her emmede geri yarılıyordu 1 hafta sonra kendiliğinden geçti.Sizinki ne zamandır bu durumda?
Melike123 MiracAlpinveUmutunAnnesi bende temizliyorum fakat çok sızlıyor krem işe yaramadı kimisi artarsa göğüs ucun düşer dedi bende çok korktum
MiracAlpinveUmutunAnnesi Melike123 yok onu hic duymadım olmaz galiba benim oglum4 aylik halen yaniyo sızlıyo hatta kaniyo bile
Laleet Ben internette GARMASTAN pomad diye bir krem görmüştüm epey etkili olduğu söyleniyordu fakat daha doğurmadım ve dolayısıyla kullanmadım. Doktorunuza danışırsanız olumlu olumsuz bir dönüş alırsınız diye düşünüyorum.. 🌺 çok geçmiş olsun
Melike123 MiracAlpinveUmutunAnnesi Of bi an korktum kadın öyle diyince umarım olmaz her denilene takılmamak lazım da İşte bendeki de kuruntuluk
Dmtt Melike123 canım bende her yolu denedim ama hiç biri fayda etmedi sadece tahin yağı çok iyi geldi denemeni tavsiye ederim
ZeynepSadicolu Melike123 ayva çekirdeklerini bir bardak su ile kaynatın jel gibi oluyor ılıken de göğüs ucuna sürün silmenize hiç gerek yok bol bol sürün emzirin ben çok faydasını görmüştüm
Dilaranit5806 Melike123 bir suru krem lanonin falan denedim geçmedi. Ayva cekirdegini krem yaptim oda olmadi. Tek cozum avent gogus ucu 😁
burcuali38 Melike123 zamanla geçiyor canım merak etme benimki 1 hafta sonra kendiliğinden geçti her emmesi eziyet olmuştu hiç iyileşmeyecek sanıyordum ama iyileşiyor merak etme 😇
Annee6 2 hafta oldu benim garmastan pomatla lanolin kremi suruyorum hala gecmedi sizlamasindan uyuyamiyorum bazen emmeyi ogrenene kadar bu sekilde devam edermis 😔