Mom36 Aysen1996 canim banada doktor çocuk dusünmeye başladiktan üc ay oncesi folik asit kullan dedi. Şu an oluruna brakyim esim cok istiyor ama ben erken oldugunu düsünuyorum. Folik asiti doktormu yaziyor ? Recete ilemi aliniyor ? Yoksa eczaneden gidip recetesiz alabilirmiyim ? Birde folik asitin markalaridami var ? Daha once hic almadim kullanmdim
aktkr Aysen1996 memnunum ben folbiol kullanıyodum özelde doktora ilk gittiğim gün değiştirdi. Bunun içinde farklı vitaminlerde varmış. Birde folbiol çok mide bulantısı yapmıştı bu hiç yapmadi. Benim bitmek üzere zaten 12. Haftamdayım
Aysen1996 aktkr hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al inşallah 🤗 ben de folattro kullanıyorum da nerdeyse bir senedir, değiştirsem mi diye düşündüm , geçen gün bi drdan duydum ben de diofolu , ondan alırım belki bu sefer
Aysen1996 Mom36 canım bana da folattroyu dr önerdi bebek istediğimiz için ama reçete etmedi devlet karşılamıyor dedi , diğer folikasitleri inan bilmiyorum dr mu yazıyor 🤷🏻♀️
mlsmrtgl Mom36 canım reçetesiz alınabiliyor . Doktorlarda genelde gebenin durumuna vitamin eksikliğine göre yazıyor.