Mertarasinannesii Ezgikurt hepimiz de uyuyamıyoruz belli ki ben de erkenden uyandım demek böyle oluyormuş
Mertarasinannesii Misssimsek Misssimsek ayy Allah yardımcımız olsun canım ben de salı son kontrol perşembeye kadar olmazsa seZaryen dedi gelmek bilmiyor oğlum 🤭😩
inancin_annesi Ezgikurt bende 32+2yim, oğlumda 2 hafta önde gidiyor ve hala makat durusu duruyor muhtemelen sezeryan olucam doktor temmuz sonu alırız dedi bayram öncesi🥰🙆🏼♀️
Ezgikurt inancin_annesi hayirlisi belkide donebilir son haftalar donme sansi yuksek oluyo benimki bas assa pozisyon almis sezeryan olma ihtimalim yuksek ama tam belli degil bakalim belli olur 2 haftaya
Nihal_71 Bizde temmuz annesi olucaz inşallah oğlum 37 haftalik oldu ❤❤❤❤allah hepimize kolaylık versin bu arada birsey sorcam bebeklerinizin hareket durumu nasıl benimki bi hareketli olyo 2 gün sonra cok sakin buda beni telaslandiryo
Ezgikurt Nihal_71 benimde ole esime hic vurmuyo bi tek bana vuruyo bazen gun boyu oynamiyo eger kilonuz varsa normalmis ben cok kiloluyum doktir normal dedi bende korkuyodum
12g45ge Ezgikurt 35+3 olduk ağrım var karnim cok büyük zorlaniyorum haziran hemen bitsinde temmuza geçeyim diyorum cok sabirsizim günler gecmiyo
Ezgikurt 12g45ge bende ayni durumdayim top gibi yuvarlaniyorum karnim cok buyudu boyda kisa kiloda var tam plates topu oldum😂
Ezgikurt Kevserr42 ooo allah yardimcin olsun 🙁 ins bi avazda kurtariri mis kokulu yawruna kavusursun ins😍
HafsaRumeysa Ezgikurt bizde 34+5 olduk 😊 benmki ikinci dogum ilki sezeryandi buda sezeryan cuma gunu kontrolum var kesin tarih verilecek tahmini 15 temmuz demisti onceden
Tugce_61 Ezgikurt 37+0 olduk bizde bugün kontrole gidicez bakalım ne durumdayız artık baya ağrı yapıyor sağlıkla gelsinler inşallah 🙏💙🤲🏻
_mucizem_ Ezgikurt 35+6 haftalığım 24 saattir sancı çekiyorum açılmam yok 😩 bana dua edin 😔 bizim bebiş de biraz tontiş 3 kiloyu geçmiş maşallah 🧿
Elifmusab Ezgikurt yok canım üçüncü sezeeyanım olcak ıns normalde benım doktorum 40 haftayı beklıryım dedı ama kurban bayramı ıkıncı günü dıye bır hafta. Oncesıne verdı hazırla kendını dedı
Ezgikurt Elifmusab benim sekerim var insulin ignesi kullaniyorum o yuzden hizli buyyo dedi doktorum ihtahim falan cok az hatta ben zayifladim bebek hizli buyyo persembe belli olucak benimde hayirlisiyla
Merve7534_ Çok heyecanlıyım.gecen sene bebeğimi kayıp ettim.suan yine hamileyim.ve her an..bisey olacak mis korkusu var doğumda ne yaparım.bilemm eşim asker görevde izine çıkarırlar mi.bilmem😢