Ecrem ballilokum özel muayenesindemi yaptırcaksınız yoksa fakültede mi yapıyormuş herkes bişeyler söylüyor kafamız karıştı😞
Edizinannesii ballilokum eşi benim doktorum tekden de gülcan hanim perşembe kontrolüm var gittiğimde dicem bende tuncay beye gitmeyi düşünüyorum açıkçası adam prof ya 😂😂
ballilokum Ecrem fakültede olduğunu şu an senden öğrendim desem inanır mısın 🙈 daha önce arkadaşlarım da gitmişti baya araştırmışlardı o yüzden ben direkt arayıp muayenehanesinden randevu aldım. Mustafa başbuğ ve tuncay özgünü öneriyorlar hep zaten
Ecrem ballilokum benim doktorumda ikisini önerdi ikiside fakültede görev yapıyorlarmış ama başka özellerden doktor tavsiyesiyle gidersen özel yerinde bakıyormus yoksa fakülteye muayeneye gidersen ücretsizde yapılabiliyormuş. Günlerdir araştırıyoruzda ücreti ne kadarmış peki 😀
ballilokum Ecrem ben de özele gidiyorum. Doktorum bi kaç doktor ismi verdi de aklımda zaten o olduğu için onu aradım direkt. Tekli gebeliklerde 400müş ücret. 45 dakika civarı sürüyor dedi giden arkadaşlar
ballilokum Edizinannesii eşine de gidenler baya memnun diye duyuyorum. Ben cumartesi gideyim de unutursam hatırlatın yazayım nasılmış 😂
Hhabibe Mustafa Başbuğ gittim özel kliniğine 400-450 TL idi tam hatırlamıyorum . 15-20 dk. Falan sürdü