Mfc Decavit kullanan var mi. D3 vitamini zaten kullaniyorum buna getek var mi fazla kilo yapar mi bilgisi olan ?
Nesomer Mfc ben onu hiç yutamadım yerine premises verdi oda normal hap şeklinde kırıp yarısını yutuyorum
Mlsh Ben daha gebelik oncesi kullanmaya basladim, folic asit combi den decavite gectim. Hem folik asit var hem tum vitamin ve mineraller. Hala devam ediyorum dr bilgisinde.
Sevde123 Bende kullanıyorum gece uyumadan önce içiyorum ama ekstra bi kilo alimi yaptığını hissetmedim şuana kadar
Fulyag Mfc Kilo aldırdığını söyleyenler var ama ben öyle bir etkisini görmedim henüz yatmadan önce içiyorum belki ondandır
SevDin Mfc bende ikisini kullanıyorum bu ilaçlar kilo yapmaz biri d vitamini decavit multivitamin farklı yani
Reallove Mfc bende demir ilacı magnezyum d vitamini kullandım decavit kullanmadım her şeyi yiyorum diye ama kan değerlerim düşük çıkıyordu hep bence kullanmakta fayda var
uleErenTozkoparan Ben decavit kullanıyorum benim iştahım açıldı valla 26haftalık hamilryim 8kilo almışım 😊
Goksen35 Bende kullaniyorum bugun saglik ocaginda izlemim vardi 27+4 um 2 ayda 6 kilo almisim saglik ocagindaki ebe once doktoruna danis kullanmayi birak istah acar dedi ki dogru bnce kullanmaya baslayali agzim bos kalmiyo cunku surekli biseyler yemek istiyorum
Elif00 Bende decavit kullanıyordum balikyağida verdi doktorum decaviti birakip OceanMummy e gectim balik yagi cok onemli gebelikte 😊