Senem48 Herkese iyi geceler ya benim bir sorum var.28 haftalık hamileyim ve gece uykuda dönerken yada çok uzun süre oturduktan sonra kalkarken vajinada ağrı ve acı hissediyorum hatta uykumdan bile uyandırıyor aranızda böyle bisey yaşayan var mı 🤔🙄
witharzu Senem48 merhaba 🌸 bende 28. haftamdayım ve uzun süre oturduktan sonra kalkarken aynı ağrıyı bende yaşıyorum. Biraz yürüdükten sonra geçiyor ve oluşan baskıdan dolayı oluyor sanırım. Kontrole gittiğimde unutmazsam danışacağım doktoruma
balbebeklerim Senem48 bende aynı durumdayım ama ben benimkiler ikiz diye oluyo saniyodum gece defalarca uyanıyorum oturup kalkamiyorum
teletabi Senem48 bende 29+3 üm. 1 haftadır var bu şikayetim. Çatı ağrısı olabilir dinlenmeye özen göster çok ayakta durma ve yatarken bacaklarının arasına yastık koy canım rahatlatıyor biraz
nazli-52 Senem48 aynı sorun bendede vardı canım 29. Haftamda başlamıştı doktora gittim alttan muayene etti bebeğin kafası doğum kanalına indiği için çok baskın var dedi. Vajinal fitil verdi progestan adı. Ve çok şükür 34. Hafta dayım hiç bişey kalmadı düzeldi.
Afyonlu02 Bende de o durum var o zmn doktora sormuştum bundan sonra normal artık büyüdüğü için bebek baskı yapıyor şuan 32 haftalık olduk yürürken de ağrı yapıyor artık üstelşk ayaklarda şişdi yürürken onların sızıda cabası
Nbhazan Bende de fazlasıyla bu ağrı vardı idrar yolu enfeksiyonu çıktı sonrasında fitil verdi doktorum ve bel kemik ağrılarım için magnezyum rahatladım
Merve1990 Merhaba bende 27 haftalık hamileyim aynı şekilde benimde alt tarafta ağrım var ayrıca gece bütün kemiklerim batıyo kalçamda da ağrı oluyo uyku yok şimdiden
Senem48 Btuner1 yok değil sizin ikiz mi 😍maşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Senem48 nazli-52 benim çok uzun zamandır var bebek normaldi ama belki idrar yolu enfeksiyonu olabilir 😕
Ova Senem48 aynı sıkıntı bende de var özellikle sabah uyandığımda ama belli süre sonra geçiyor yorulunca yine oluyor. Doktora gittim enfeksiyonum varmış fitil verdi iki gündür onu kullanıyorum bakalım kesecek mi