6 yıl once servikal gbelik gecrdim 10+3 gunlukken kurtaja alindim 2 ay yogun bkim sureci balon tamponlar heryerimde hortumlarla yasadik 6 yikim dr dr gezmkle gcti kanamam 2 ay hic drmadan dewam etti surekli kan yedim artik umudum gtmisti drlar 2 yıl ustune dusme dediler rahim asiri yipranmiti artik dogal yapisinin cok disinda gruluyordu surekli mudhale ypildigi icin rahim kndini olbildigince yukari cekmisti mudahle ypmk bile zirlasmiti ki bir ara kanma durmuyir 2 aydr diyim rahmi almak istediler once anne sagligi oldugu icin . Yasim cok kucuktu 21 yasindaydim dha 1 kizim.vardi 1. 5 yasinda 2. Bebegimde bunu yasadim . Neyse sukur ilaclar profesorler derkn orya kos burya kos kanma durdu 1 yil korunduk zsten bn cok kormkustum artik tekrar ayni seyleri yasarim die fakat annelik ic gudusu iste kizima kardes cok istyordum duzensiz adetler erkn menepoz riskleri miyomlar fln 6 yilda dogumcu lar kadar bilgi edindim gide gele. Olmuyordu artik umudum bitmisti bir gun kizimin esyalarini kardesi icin ayrdigim kileri komple indrip dagttim hrkese piskolojikmanda yipranam benn gectigimiz subat ayinda umutsuzca yaotigim gebelik testinde kabak gibi beliren 2. Net kirmizi cizgiyi gordum rabbimin isii sukurler olsun su an 6. Ayimizdayiz hamd olsun binlerce kere rabbime yasadiklrimin adindan benim 2. Minim mucizemm olmaz derken olduran rabbime 🙏🏻 dis gebelik cokk kotu birseymis kimseye yasatmasin allhim . Kurtajiniz saglikli gctiyse 2 ay 3 ay idealdir rabbim yardimcimiz olsun kadin olmk anne oomk zor sey