Meralvedatazer MerveK1r Allah razı olsun görümcem gelip yaptı canım bana sana da yardım edeblicek biri varsa gelsin perde asmak cam silmek çok zor bu halde
MerveK1r Meralvedatazer ne guzel canım 😊 benim eşim yaptı cam silme perde asma işini sagolsun yapıyor 😊
HafsaRumeysa Merve_seda tahmini 15 temmuz ama cuma gunu kontrolum var o zaman gun belli olacak hayrlisiyla insaAllah 😊 seninki ne zamn
MinnakLiva MerveK1r riskliyken eşim yapardı şimdi artık kendim yapmaya çalışıyorum doğuma az kaldı hareketlenmek lazım
Meralvedatazer MerveK1r aynen. Canım zor vala ben yapamazdım bide insan zaten son aylarda ağırlaşıyo her yerimiz ağrıyor günlük temizlik zaten her gün yapılıyor ama dip köşe bucak zor
MerveK1r Meralvedatazer aynen canım eşim evde oldugu gunler yardım ediyor sagolsun supurup silmeye felan da
KubraSS- Busra221 bence şimdi yapma canım ben 30 da yaptım ajanda yine batıyor istiyor koltuk cam perde yikamam ama 34 uz yavaş yavaş 36 37 de yapcam insAllah yani böyle düşünüyorum
HafsaRumeysa Merve_seda 1 aydan fazla var senin ama yinede az kalmis Allah hayrli sekilde saglikli sekilde dogum yapmayi nasip etsin 😊🤲