Evet hanımlar 17 Haziran’da doğum yaptım 38+3 de planlı normal doğum oldu. Bebeğim 3 hafta ileride gidiyordu kilosu o yüzden planlı oldu. Buraya 2. Doğum hikayemde yazmak nasip oldu çok şükür ♥️ kızlar zaten açılmam vardı 5 cm di muayaneye gittim orada suyunu patlattı doktorum ve 4 dakika mesafedeki hastaneme gittim. Hastaneye gittiğimde saat tam 12.30 du ve açılmam 7 cm olmustu. Suni sancı takmaya çalıştılar ama damarim geri attı tutmadı ki zaten gerekte kalmadı hemen sancılarım geldi suyu patlattikdan sonra. Daha sonra giyindim hazirligim yapıldı ve daha beklerim derken bı baktık açıklığım 8 9 cm arası hemen doğum haneye indirdiler hastane seçimi çok önemli gercekden doğum anında rahatlatmak için Los ışık müzik lavanta yaglariylq sürekli masajlar yaptılar 😊 inanın çocuk çıkarken bir iki kere bagirmisimdir çok kolay oldu tam saat 2 bucukta oğlumu kucağıma aldım kesisiz planlı normal doğum mükemmeldi . Sadece kızımı arkada bırakıp gitmek çok koydu bana ama hemen toplarlandim ve kızımı görüntülü aradim. Şimdi kızım ve oğlum bir birine alışmaya çalışıyor oğlum 3700 Gr 51 cm doğdu sağlığı yerinde çok şükür . Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum 🥰