Nihalufuk Arkadaşlar 30 haftalık hamileyim doktorum kan hapını unuttu galiba bana vermeyi bu hafta gittiğimde sorucam ama sağlık ocağı doktorum ferro sanol kullan demişti sizler hangi kan hapını kullanıyorsunuz
Gulcannp Nihalufuk bende onu kullanıyorum canım. Gece yatmadan bir tane iç dedi içmeden önce çay ve süt ürünleri tüketme etkisini azaltır o yuzden gece iç dedi ama gecenlerde hafif anemi çıktı sababu sefer gece-sabah içmeye başladım
feamtrmea Nihalufuk ferrum kullanıyorum bitince ferrosanol var elimde onu içicem doktorum farketmez dedi yatmadan bir tane
ElifOncul Nihalufuk ben de 30. Haftayım bu hafta başladım o da gün aşırı iç dedi. Eğer Demir oranınız bağlama kapasitesi iyiyse vermiyor doktor ki çok normal. Doktorum bana eskiden hemen başlanıyordu artık son haftalar kullanılıyor bir eksiklik yok ise demişti. Siz yine de sorun doktorunuza
Nihalufuk ElifOncul Doğru söylüyorsun eskiden hemen baslatiyorlardi ama benim aklıma takılan çok halsizim ve sürekli bir kaç adim yol yürüyeyim hemen fenalasiyorum bu da demir ve kan hapi kullanmadigkmdan olabilir ki acaba diyorum
elfyldrm Nihalufuk gyno ferro sanol Kullanılıyorum. kan tahlilleri her ay kontrol ediliyor ona göre dozunu ayarlıyoruz. Şimdi 2 doz alıyorum günlük.
Lyla07 Nihalufuk ferplex kullanıyorum ben şurup şeklinde. Diğer ilaçlar bende kabızlık yaptığı için bunu verdi doktorum 15. haftada başladım şimdi 37+5 oldum hala kullanıyorum hiç sorun yaşamadım değerlerim de çok iyi 🙏👍
ElifOncul Nihalufuk tahlil en son ne zaman istedi? Valla artik son donemler zaten halsizlik ve agirlasma normal canim bence..