ssuleeyuce busratunk5 ben 10 gun kala test yaptim silik cizgi vardi ertesi gun tekrar yaptim cizgi daha koyudu
Rabia30-Adem busratunk5 iki gün kala yaptım çıkmadı 3 günüm geçmişti yaptım çok silik cıktı kan verdim 36 çıktı şuan çok şükür 11+2 günlük hamileyim Rabbim isteyen her kadına nasib etsin ınşallah 🤲🤗🌸
Banu26es İlk gebeliğimde 4 gün kala net çift çizgi, ikincide 1 hafta kala öğrenmiştim yine net iki çizgi. fakat düşük yaptım ikisinde de. Şimdi 3.yi adetimi 1 gün geçince öğrendim silik çizgi ile. bakalım nasip neler yaşayacağız
yigitalpinannesi40 10 gün kala lekelenmem oldu kasık ağrım vardı kan idrar testi yaptırmıştım hastanede hamile olduğumu ögrendim
Esraa16 yigitalpinannesi40 ay heycan yaptım 6 gün var benimde yapmaya korkuyorum bu ovualsyon denemiştim ondan kalan testle bu sabah yapmıştım ikinci çizgi koyuydu yarın sabah yapsam mı ki 🙂
UrasEgeninannesi busratunk5 ben 2-3 gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı. Adet olmayınca doktora gittim bundan 1 hafta sonra. kanda bakıldı yok nasıl olsa diye beklerken oğluşumu öğrendim canım. Geç döllenme ☺️
Zeynep_alya 4 gün kala kan testi yaptırdım çok düsük cıktı bir kaçgün sonra tekrar yaptırdım yükselmeye basladı degerlerim
minikmevaninannesi busratunk5 regl olmam gereken gün yapmistim hiç bi belirtim yokken poztifti hamd olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻
Esraa16 Esmerkiz34 benimde belim çok ağrıyor bide kasiklarim batıyor bazen bende negatif çıkmasından korkuyorum
mucizekese busratunk5 4 gun kala silik çizgi çıktı hemen kan verdim beta 19 çıktı. Yarın yeniden tahlil yaptirmak istiyorum umarım sağlıkla artar. Bir yil once düşük yaptım o zamandan beri hamile kalamadim.