Semaosmanoglu21 Kızlar 31+3 deyim sizce detaylı ultrasyona girmeli miyim?? Şimdiye kadar ne 2 li ne 3lu nede 4 lü test felan hiç yaptırmadım seker testinde hiç bakmadım sadece 2 defa tetanoz aşısı oldum o kadar . Detaylı ultrasyona girenler bilgi verebilir mi
Yagmurahmet16 Semaosmanoglu21 Bende hicbir taramaya girmedim ikiz olduklari icin net sonuc alamaayiz dedi doktorum 20.haftamda detayli var ona gireceğim bildigime gore detayli en erken 19 en gec 25 arasinda oluyor
zeyzey95 Semaosmanoglu21 zamanı geçmiş bana doktor 18-22 arası arası dedi ama 24 de yapanlar da var sonra bebek büyüdükçe rahat görünmüyormuş
Semaosmanoglu21 aezgi doktorum gereksiz dedi taramalara ama hiç detaylı ultrasyon la ilgili konuşmadık
Hashasim2020 Haftadan sonra sanırım damarlar kalınlaştığı için gözükmüyormuş 18-24 arası yapılması gerekiyordu
Marazin_annesi Semaosmanoglu21 ben ikinci taramadan sonra diğer taramalara girmeden şeker yüklemesi yaptırmadım detaylı ultrasona da girmedim 7 aylık olduk zaten günüde geçti gerek duymadı doktor…