8gunes-yildizi canım benim özellikle ilk 8 hafta azcık sabır gerektiriyor. Ben ilk oglumda adetm 4 gğn gecmişti deger 1100 cıkmıstı. Ben tabi bir heycan. Doktor gel bakalım dedi. Kese var tabi ama içi boş henuz bebiş gözükmüyor. Bana demez mi hemen heveslenme boş gebelik olabilir diye. Salak doktor. Allahım doktorun da hayırlısı ile karşılaştrsn gercekten. Ztn deger 5-7 bin arası bebek gözükürmüş yani sen koca doktor bunu bilmiyomusun da beni ilk gebeliğimde gerdin. Neyse ki tabi 5-6 gün snra görmüştük minnoşu.
- gebeliğimde adetm iki gğn gecti degerm 20 cıktı. İki gün snra 40 iki gün snra 100. Doktorun umudu yok. Bir hafta snra gittim hastaneye kese var bebek yok. Aonraki hafta gittim alttan muayene ile gördük. Yani doktorlar saolsun gereksiz stres yaptrmaktan başka işe yramıyorlar 🤦🏻♀️ Degerin güzel maşallah. Bence bir hafta en az sabret hatta direk bebişi görmek için 10 gün sabret. Gör bebişini rahatla. Çünkü kese gözüküyo. Snraki haftaya kkdr acaba boş mu yok solu mu. Acaba görcek miyim yani ben öyleydm 🙈