Mhtpctn Kızlar selam 16 haftaya bugün girdim kasıklarımda bı ağrı başladı sımdı karnımı da şiş hissedıyorum bayaa bi 10 dk arayla kucuk tuvaletım Gelıyor bebek baskı yapıo ondan olabılır mı boyle olanınız varmı
Nurcannnn Mhtpctn benıde bu durumdayım bızde 2 gün sonra 16 haftamıza gircez. senınle suan aynı durumdayım🙏
Mhtpctn Nurcannnn doktorafa yazmadım ben gıdınce de bebegı gorunce soyluceklerımın hepsını unutuyoruö😂
Aybarss Bende 16+4dym Aynı sıkıntıyı yaşadım canım ve normal sanırım çünkü dün doktoruma gittim bi sorun görünmedi 🤷🏻♀️
Mhtpctn Aybarss bende 4 gun once gıttım bı sorun gormedı cınsıyetını gostsrmedıği ıcın 1 hafta sonra gene gıdıcez ama suan kasıklarımda baskı ve sureklı çiş ıhtıyacı hıssedıyorum🤷♀️Usutuyoruz acaba ondanda olabılır mu sureklı cam acık yatıyorum
Aybarss Mhtpctn ondandır canım tabiki dikkat et benden de idrar felan almıştı acaba enfeksiyon mu var diye ama oda çıkmadı Dmekki büyüdükçe baskı yapıyor minikler 😊
Nurcannnn Mhtpctn inankı bende doktora gitmeden önce şunları şunları soylıcem dıyorum ama bebegı görünce heerseyi unutuyorum. Eşim soyledın mı dıyor hayır unuttum dıyorum😂😂Bebegımın kalbının sesını duyunca hersey uçup gıdıyor aklımdan 🙏