Seymaa_ Merhaba hanımlar 34.haftamdayım nedense ara ara sabahları bulantım olmaya başladı son ayda böyle oluyormuydu?
Dserin1 Seymaa_ benimde 31 haftalık ve hiç bulantı kusma yaşamadım.. şimdi başladı hatta covid korkusu da var.. son ayda mide bulantısı ilk defa duydum.. ve gördüm kendimde 😊😑
Dserin1 Dserin1 ay canım aynı şeyi yaşamışız dedim bu ara oraya buraya çok gittim sınavda görevliydim fln korona mı oldum.. kimseye de diyemedim çünkü otur poponun üstünde diye kızıyorlar 😂 üç gün de denize gitcem şimdi eşim izin alamadı yine araba kullanarak gidicem.. erken doğum riskim yok bebiş iki hfta önde gidiyor hr şey çok iyi dedi doktorum sakınca görmedi.. tüm belirtilerime de normal herkes yaşıyor bebek çok sağlıklı merak etme tombul olcak diyor yolluyor.. sadece geçmeyen enfeksiyonum var☹️😭 ona üzülüyorum..
Seymaa_ Aynen cnm bende anlayamadım işte,mide yanmalarım başlamadı o kadar,onun yerine heralde bulanıyor dedim😄
Dserin1 Seymaa_ bende o da var ve sanırsın cayır cayır ev yanıyor öyle bi his hayattan soğutuyor konuşmak bile istemiyorum midemin yandığı günler 😭