Merhabalar,kızlar öncelikle hamilelik dönemim en başından sonuna kadar çok güzel geçti. 38. Haftamda çatı muayenesinde rahmim gerideymiş. Ama normal doğum için engel değil dedi doktor. 40. Haftaya kdr bekleyelim dedi. Bekledik ve son ana kadr hiç belirti de yoktu. Bu zaman arasında da bebeğim kilo alıyordu. Salı günü 40. Hafta muayenede hiç bir açışma yoktu ve rahmim geride olduğu için nırmal doğum olmaz suni sancıda versek uygun değil dedi. Ve 17 haziran çarşamba gününe gün aldık sezeryan için. 😊 çarşamba günü ameliyat sırasında spinale karar verildi.ama yine anatomik yapıp uygun değildi kabul etmedi iğneyi vücudum. Bel kemikleri arasında boşluk varmış. Bu yüzden genel anesteziye karar verildi. Başta üzüldüm ama benim için hayırlısı bu dedim. Oğluşum sağlıkla dünyaya geldi çok şükür önemli olan buydu. Kendime gelmem doğumdan sonra 1 buçuk saati buldu. Herşeyi hatırlıyorum kendime gelme durumunu. Oğlum beni aç beklemiş hep aranmış geldipimde odaya hemen emzirdim hiç bir problem yaşamadım.hemen ayaklandım. Hepsi oğlum için. Şimdi 3 günlük yanımda saat başı emiyor nerdeyse. Varsa sorularınız cevaplarım. Allah isteyen herkese nasip etsin