Serena merhaba kizlar bebeginize gunluk hangi pişik önleyici Kremi kullanmayi dusunuyorsunuz tavsiyeniz nedir 😊
Ozdmrkbraa Serena ben naturalıve ninkini kullanacak canım içerik olarak en saf doğal olanı o tabi bide mustela var ikisi tamamen bebekler için üretilmiş en sağlıklı olanları kimyaları incelenmiş ona dayanarak bu kadar net söyleyebiliyorum 🤭👼🏻
AybarsMomy Serena mustela aldım ben . Kontrole gittiğimde nstye bağlanırken ebe Bepanthol pişik kremi verdi hediyeymiş. ☺️
Hannee Mihrimah41 kantoran yağı cilt yanığı ve çocuk düşmelerinde yaranın iyileşmesini de hızlandırıyor bilginize
Hannee Kullanan tecrübeli anne olarak sebamed mustela hiçbir işe yaramadı Hametol pişik kremi ve dalin pişik kremi bu ikisi favorim oldu
Sevtug Serena şahsen ben kuzenimnarkadasim ablam kullandığı için sudocrem aldım herkez çok memenin nettede baya kullanan memnun kalan var hatta kendi cildinize bile kullabilirsiniz diyor nette aldım bakalm inş güzel olur
Sevtug Serena valla canım blmiyorum ama ablam kuzenim eşimin kuzeni arkadaşım bebeklerine hep kullandı gördüm de ablamdan gerçekten çok iyi arastrdimda aldım artık iyi geleceğini düşünüyorum
Serena Tucem sudocream pisik icin iyi olduğu duydum ondan alcam zaten de gunluk kullanim icin onleyici bisi ariyordum mustela desitin Bepanthol arasinda kararsiz kaldim bende
Tucem Serena benim doktor yeni doğanda Bioderma veya mustela al sonrasında istediğin markalara yonlen dedi.bende bu yuzden mustela aldım açıkçası😊