deletedmom04 annemi kaybettikten sonra bana menopoz öncesi dönem dediler adet düzensizliği oluştu direk tüp bebeğe acilen yönlendirdi dr fakat eşimi ikna edemedim tüp bebeğe 1 sene boyunca gitmediğim dr kalmadı mayıs 2017 de hsg çekildi tüpler açık dendi daha sonra kist var dendi ama ilaç falan vermedi dr bende doğal yollara başvurdum ınstagramda kadınlara özel macun var onu kullandım adet olana kadar adet olduktan sonra soğan suyu içmeye başladım 15 gün boyunca 2 yada 3 kür yaptım adetlerim düzene girmişti ama bu sürecte hiç dr gitmedim pepapp diye bir program var onda yumurtlama zamanını takip ettik sonra taşınma işleri falan oldu ben bebek işini unuttum ve âdetlerim yine düzensizleşti kasım ayında olmadım aralıkta olmadım ocak ayında yine olmayınca soğan suyu içtim 15 gün yine olmadım daha önce içeriklerinde 2. Yada 3.günü oluyordum bu sefer olmadım 😂 dr gittim taaa taaa bir süpriz var dedi dr 12 haftalık hamile olduğumu öğrendim drların kesinlikle olmaz çocuğun diyenlere inat Rabbimin mucizesine tanık oldum şuan 22 haftalık hamileyim yarın ayrıntılı ultrasonum var inşallah bir sorunumuz çıkmaz rabbim isteyen herkese versin kucağını boş bırakmasın kimsenin hamile olanlara da bir avazda kucağımıza sağ salim almamızı nasib etsin bebislerimizi 😍😍😍