Sedaaydn Kizlar 36 haftalik hamileyim ve bugun sanki idrarim gelmis gibi oluyorum sonra lavaboya gittigimde boyle su gibi bir akintim oldu beyaz kokusuz aceba suyum mu geldi sancim falanda yok bebekte hareketli yardimci olur musunuz
NaimeYilmaz Sedaaydn belkide... Su renk degıstıren pedlerden alın yada doktora muayne olun baska turlu bılınmez
Prensesss Sedaaydn istemsiz su renginde kokusuzsa suyunuzdur en geç akşama gidin dr a 48 saat susuz kalabiliyor bebekler
Sedaaydn NaimeYilmaz esim isten gelsin acile gitmeyi dusunuyorum zaten buraya onceden bi sormak istedim hani tecrubeli anneler vardir diye
NaimeYilmaz Sedaaydn kımısı bırden gelıor kımısı sızıntı gibi akıntı gıbı.. Akıntıya benzıor tarıfınız ama Allah korusun birde suysa bebıs susuz kalırsa bılemeyız böle o yuzden 🌸
Sedaaydn NaimeYilmaz bardaktan bosalir gibi gelmiyo zaten sizinti gibi iste bende ondan korkuyorum bebek susuz kalacak diye
NaimeYilmaz Sedaaydn Hayırlısı olsun bakalm ara ara su gelırmıs vucut tekrarda o suyu yenılermıs ole bıseydır ınsallah
Sedaaydn Prensesss evet aynen oyle kokusuz istemsiz yani aksama ben giderim acile zaten icim en azindan rahat etsin
DemetCeylan Burada biri tartılmanın da anlamanın yollarından biri olduğunu yazmıştı. Bir tartılın kilonuzda değişiklik var mı farkında olmadan çok su kaybettiyseniz anlarsınız