Zehra2604 SerdaRaysel bende 13 yada 14 tüm dediğinde, şimdi söylemeyeyim, bir dahaki geldiğinde söyleyeyim dedi, ısrar ettim, kız gibi görünüyor dedi öyle olunca, net konuşmamıştı ama biz kız diye dolandık 2 ay boyunca 😂😂
SerdaRaysel Zehra2604 Ay Allahım bizde ısrar edince çok baktı kız gibi dedi 15 haftalığız şuan 2 hafta sonra gidicez bakalım ama üçüncü bu benim ve çoktandır oynuyor maşallah 🥰
CansuDemir SeHer1909 Bende her şey kız gösteriyordu. Oğlum oldu. Karnım sivriydi sadece. Bir de yüzük testi erkek göstermişti. Diğer kocakarı yöntemleri,takvimler filan hep kızdı tutmamıştı 😂
Firdevs192 SeHer1909 bana da o makas bıçak testini yaptılar bıçağa oturdum ama kızım olcak 😂 tutmuyo yani
SeHer1909 Firdevs192 kız yok inandığımdan değil zaten 😀 ama olursa da napak yani sağlıkla gelsin gerisi boş
Aylam1709 Ya doktor bana da kız dedi 33. Haftadayım ama karnım sivri ve çok kilo almadığım için herkes erkek diyor kaç defa doktora tekrar bak dedim dönüyor görünmüyor falan dedi 😅
Merve_seda SeHer1909 SeHer1909 canım bende 32 +3 doktorlar koz diyor herkes erkek bende erkek hissediyorum rüyalarımda hep erkek görüyorum
SeHer1909 Merve_seda kız işin garibi o bende de var bende erkek gibi hissetmiştim hep bazen hala erkek gibi geliyor 33 olduk kız diyor Dr görüyordur her şeylerini ama bakalım az kaldı
Zeynepslv SeHer1909 tabi gün geçtikçe kıyafetler sıkmaya başlıyo benim 37.haftam baya önden gidiyo göbek 😊
prensmusta Zehra2604 yaaa bende öyle ilk günden beri erkek hissediyorum,hiç kız belirtisi yok😬 2li taramada dr bana da kız dedi,ama ben hala erkek hissediyorum😬🙄
Baharozan123 SeHer1909 aynen öyle benimde doktor kız diyor sülalem erkek😂hani düşünün kız olduğunu bilmesem ben de inanacağım 😂yediklerim içtiklerimden herkes erkek falan dedi yok sen güzelleşti kesin erkek ne bileyim ne 😂hala kimse kız olduğuna inanmıyor Allah sonumuzu hayır etsin 😂😂
SeHer1909 Baharozan123 aynı şeyleri yaşamışız 😀 hani sivilcen yok leken yok diyen oldu düşün ben de bazen psikolojik acaba diyorum artık 😀
SeHer1909 Zehra2604 valla öyle olursa kusura bakmicak paşam giyecek pembeleri 6 ay 😀 yiğidin malı meydanda olur saklamasaydı 😀😀🙈
SeHer1909 fosforlukalem ayyy Dr da alem desenize 😀😀 benim de çok sivri karnım ama bakalım merak ediyorum ben de 😀
fosforlukalem SeHer1909 sorma ikiz kızları var boyu kadar. Erkek istiyor heralde bi tane de ama yaş geçmiş 😂
Merve_seda SeHer1909 valla hayırlısı olur inşallah canım 🙏ama ben sürpriz beklemiyorum burdan yaz canım doğumunu bende merak ettim 😊