FilizSametnal Herkese merhaba, Benim salı günü 40.haftam doluyor normal istiyorum doktorum bekle suni sancıyla başlatalım gelmezse dedi suni sancıyla doğum başlatan doğuran oldumu ?
Obsesifk FilizSametnal tanıdığım daha yeni o şekilde denedi 2 gün suni sancı aldı ama anca 4cm açılması oldu mecbur sezaryen aldılar onun suyuda azdı
Tbrk FilizSametnal doktorun cati muayenesi yaptiysa bilgi verir aslinda. Cunku bnde 40+5te dogum yaptim suni sanciyla. Onun once doktor muayene etti. Gayet musait senin acilman olur bn herkese suni sanci vermem. Zaten rahim agzin yumusamis dedi. Oylelikle basladik. Ilk gun suni aldim sancim gelmedi. Ikinci gun oglende dogum yaptm ikinci serumla
Busram23 FilizSametnal 42de sunı sancıyla yaptım ıkı gün verdıler 4cm açıldı suyumu patlattı sonra kendılıgınden açıldı epudıral la cok guzel bı Doğum yaptım
tubatayfun FilizSametnal ilk hamileligimde oglum buyuk oldu icin ve normal dogum istedim icin suni sanciyla dogum yapdim
FilizSametnal Tbrk banada yumusamıs dedi ama haftaya salıyı bekliyelim sancın gelmezse dedi suni veririz dedi ben suni sancı verilip doğuramayıp sezeryana alınmaktan korkuyorum sonuçta o kadar sancı çekicem 🤔
Nisanannesi FilizSametnal bende ondan korkuyorum 😂 bugün 39 haftalık olduk gelen giden yok salı günü nst de doğum sancısı çıktı ama hala yok haftaya perşembe günü 40 haftam doluyor doğum olmazsa o gün sabah erkenden gel dedi ne olacak ne yapacak acaba doktor hiç bsyde söylemedi size doktorunuz ne demişti 😊
FilizSametnal Nisanannesi banada sali gel dedi bidaha bakacak benimde nts de sancim cikmiyor gelmezse suni sanciyla baslatalim dedi 🤷🏼♀️
MerveYiittekin Kendi sancın gelmezse suni sancıyla olmuyo bende aynı durumu yaşadım 4cm den başka açılmam olmadı sezeryana aldılar bence 1 hafta daha bekle