esmaefe biiiidamla Gaziemir de Enis Arif seyhun var önceden Buca kadın doğum daydı çok anlayışlı ve iyi bi doktor tavsiye ederim
Masum tuanis35 Canım ben gittim bugün su hastanesine Ümran hanıma gerçekten çok güler yüzlü bilgili bi doktora benziyor 13.30 daydı randevum 14.15 de anca girebildim çok hastası var doktordan memnun kaldım hastane konusunda tereddütteyim orda Doğum yapanlara danışmak lazım büyük ihtimalle buraya devam edeceğim daha kesinleştiremedim
tuanis35 Masum teşekkür ederim canım dogumu ne kadara yapıyorlar acaba bilgin var mı. Tinaztepe 3bin diyor ..
firdevs Masum Ümran hanım karataş hastanesindeydi ilk düştüğümden sonra 1 sene uğraştık bebeğim için bir gün arkadaşımın kayınvalidesi Ümran hanımın arkadaşı olduğu için benim arkadaş da onda Doğum yaptı çok memnun kaldı ve bana Ümran hanımı önerdi bir de ona git diye ümitsiz bir şekilde gittim çünkü Ata sağlık hastanesinde Pınar hanım. 6 ay uğraştı ve kistin var o gitmeden kalamazsın dedi tamamen ümitsizdim Ümran hanım kistin hamile kalmama engel olmayacağını söyledi progestan verdi ve o ay hamile kaldım o yüzden yeri çok ayrıdır bende maddi durumlar yüzünden Buca kadın doğum hastanesine gidiyorum ama imkanım olsa Ümran hanımı hiç bırakmazdım 😍🤗❤
NarinYetimolu Masum merhabalar ben de umran hanıma gidiyorum. Ama randevu saatimi 1 saat geçmesine rağmen odaya girdiğimde telefonda sohbet ediyordu arkadaşım da ona gidiyor o girdisinde de birine yemek tarifi veriyormuş 7.ayında artık sabahtan beri arıyor ama açmıyormuş ben şuan 3.ayımdayım ama yol yakınken başka doktora mı geçsem diyorum sizin izleniminiz nasıl acaba
tuanis35 Masum öyle mi🤔 ben kendim konuşmadım açıkçası ocakta arkadaşım doğum yaptı o söylemişti 3 bin diye.. o zaman ben sonraki muayenede bütün detayları konuşayım gulcin hanimla🙄
Masum firdevs anladım canım gerçekten beklediğimden daha bilgili biri memnun kaldım büyük ihtimalle devam ederim sadece hastaneye ısınamadım tek kişilik odaları var mı falan tekrar gittiğimde soracağım çok teşekkür ederim bilgileriniz için
tuanis35 Masum canım çok teşekkür ederim bilgiler için. Ümran hanımın muayene ücreti nedir.. ben haftaya perşembe için sanırım randevu oluşturacağım. 4100 tinaztepe için gerçekten çok fazla
Masum tuanis35 Ümran hanımın muayene ücreti 81.5 tl Canım evet gerçekten biraz fazla tınaztepe diğer hastanelerdekiyle aynı Doğum fark yok bende buna şaşıyorum
RSelma Huzurr ben egepole gidiyorum ,Gökalp bey var ona arastirdim iyi bir doktor ama randevu hemen alamayabılrsın
Elanaz Arkadaşımın tavsiyesiyle Çınarlı'da Aslı Hanım'a gidiyorum. Gördüğüm en sakin, en açıklayıcı, en kibar doktor. Gitmeden önce sorular yazmıştım doktora sorulacak, hiçbirini soramadım. Çünkü hepsini kendisi söyledi zaten.