Huzurr Arkadaşlar izmirdeyim hangi hastahane ve hangi doktora gidiyorsunuz? Ben egepole ve yeşilyurt araştırmaya gidiyorum
biiiidamla Smyrna Smyrna canım annemler gaziemirde ve ben 3 hafta sonra kardeşimin düğününe gelecegım 2 ki tarama testlerim o zamana denk geliyor.acaba gaziemirde hangi doktora gidiyorsun? Memnunsan bende gitmeden randevu alayım diye soruyorum
Huris Canım ben bucaya gidiyorum ve doktorumdan çok memnunum oze l olsa bu kadar memnun kalamazdım tavsiye ederim
Dmtt Huris buca kadın doğum tadilata girecekmiş hastaları da tepecik hastanesine yönlendiriyorlar mis.Gittiginde detaylı öğren istersen son aylarda ortada kalma canım
Akinci2 Huris doktorunuz adı ne acaba bide tadilat yüzünden şu anda doğum olmuyo bı bilginiz varmı acaba
NarinYetimolu Huris hangi hastane ve hangi doktor acaba benim de acil olarak iyi bir doktor bulmam gerekiyor şimdiden teşekkürler
Muhammeddd Huzurr mustafa şengüle gidiyordum ama artık hep jınekolojıde Bülent bey var onun yanındakiler çok iyi ilgileniyorlar
galatasaray Dmtt bende buca kadın doguma gidiyorum gercekten tadilata mi gitcej bugun kontrolum var sorayim ozaman
Smyrna biiiidamla ikili taramayı gaziemir yapmıyor ama maalesef Zeynep hanıma gidiyorum ben çok memnunum
Kenanizm18 biiiidamla bende gaziemire gidiyorum, bahar selda doganı tavsiye edebilirim ama ikili trama orada olmuyor canım seni ya tepecige yada buca kadın doguma yönlendiriyor
esmaefe biiiidamla Gaziemir de Enis Arif seyhun var önceden Buca kadın doğum daydı çok anlayışlı ve iyi bi doktor tavsiye ederim
Gonul35 biiiidamla bende anneme giitgimde gaziemri nevvar salih devlte hastanesne gdiodum enes bey var isinde baya iyi tavsiye ederim
SevcanSungur Huzurr canimm bende cem beye gidiyorum. Acaba bende mi sorun var sence cok raaht bir doktor degil mi kacinci haftadasin neler yaptirdi simdiye kdar
GamzeC Bende Can hastanesine gidiyorum Çiğlide. Bu arada Can hastanesine gidenler doktorlarınızın isimlerini öğrenebilimiyim?